Sport

Kézilabda: idén is előrébb lépett a Kohász

Kézilabda: idén is előrébb lépett a Kohász

2016. május 27. (péntek) 20:54

Remek hangulatú évzáróval búcsúztatta el a 2015/2016-os szezont ma este a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia. Az ünnepségen nem csak az idei szezont értékelte akadémiánk vezetése, de szóba került a jövő is, mely szintén tartogat örömöt a csapatért szurkolók számára. Galériával!

Belföld

Jövő hét pénteken eldőlhet a Déli sorsa

Jövő hét pénteken eldőlhet a Déli sorsa

2016. május 28. (szombat) 15:10

Jövő hét pénteken tárgyal a kormány a fővárosi pályaudvarok sorsáról - jelentette be a kancelláriaminiszter. Lázár János  azt mondta: a Déli pályaudvar esetében a bezárás lehetőségét is vizsgálja a kabinet, de az csak akkor történhet meg, ha a pályaudvart ki tudják váltani, például Kelenföld fejlesztésével.

Kultúra

Oktatás

Érettségi - Jönnek az emelt szintű szóbelik

Érettségi - Jönnek az emelt szintű szóbelik

2016. május 28. (szombat) 11:04

Lezárultak az írásbeli érettségi vizsgák, és június 2-án megkezdődnek az emelt szintű szóbelik - közölte az Oktatási Hivatal. A tanév rendjében meghatározott 16 nap alatt 1161 vizsgahelyszínen mintegy 112 ezer érettségiző írásbeli vizsgáit tartották.

Mozaik

Eső, viharos szél - Így kezdődik az idei nyár

Eső, viharos szél - Így kezdődik az idei nyár

2016. május 29. (vasárnap) 19:34

Változékony időjárással kezdődik jövő héten a meteorológiai nyár. Több helyen lehetnek záporok, erős, akár viharos széllel kísért zivatarok. Helyenként viszont hosszabb napos időszakok mellett akár 30 Celsius-fok körüli meleg is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Napraszóló

Ősök és hősök

Ősök és hősök

2016. május 29. (vasárnap) 20:06

Május utolsó vasárnapján a figyelem a gyermekekre irányul: a jövő hordozóira. Ám ez a nap a régmúltról ugyancsak szól – hiszen a magyar hősök emléknapja is.

Siker-ember

A konyhafőnök: Kaszás Roland

A konyhafőnök: Kaszás Roland

2016. március 11. (péntek) 15:00

Amikor fanatikus beszélgetőpartnerrel találkozom az olyan elvarázsolós, feltöltős. Így jártam most is Kaszás Roland szakácsmester jóvoltából, akivel a Kiskohász Étteremben találkoztam, s az interjú után repkedve mentem hazafelé.