Kultúra

2012. március 12. (hétfő) 18:24

Hastánc: Keleti Forgatag – újra itt!

Hastánc: Keleti Forgatag – újra itt!

Idén immár negyedszerre szervezi meg Keleti Forgatag címmel közös workshoppal színesített, gálával koronázott fesztiválját a Kleopátra Hastánc Stúdió – a tánc szerelmeseit március 25-én várják, előhang és programözön a hajtás után!
nagyítás Katt a képre a nagyobb plakátért!
Katt a képre a nagyobb plakátért!
"Táncra fel!"
– akár ezzel a jelszóval is rendezhetné immár hagyományos seregszemléjét a Kleopátra Hastánc Stúdió.

Keleti Forgatag

A programsorozat egyébként a Keleti Forgatag - IV. Dunaújvárosi Hastáncfesztivál címet kapta a keresztségben, s bár még viszonylag messze a fesztivál időpontja, a DO a programsorozat médiatámogatójaként időben szól: március 25-én, azaz jövő vasárnap ad otthont a nem mindennapi élményt ígérő mulatságnak a Városháza "C" szárnya színházterme.
A program a Kleopátra Hastánc Stúdió szervezésében, Varga Nikoletta vezetésével egy nagyszabású rendezvénynek ígérkezik, amely a tánc szerelmeseit hozza össze évről-évre a színpadon és a nézőtéren egyaránt! 
A Keleti Forgatag színpadi gáláját kiegészítendő bónusz kínálat is kényezteti a vendégeket: a változatos műsor mellett teaház, csillám tetoválás, keleti bazár és szintén keleti csemegéket kínáló büfé várja az érdeklődőket – ráadásul a támogatók jóvoltából a fesztivál végén három értékes nyeremény is gazdára talál!

Szakmai kihívás is

Még egy szempontból rendhagyó lesz az idei kavalkád: a Fesztivál délelőttjén a Kleopátra Hastánc Stúdióban három különleges workshop foglalkozásaiba kapcsolódhatnak be az érdeklődők. nagyítás Vendéglátó főszereplők - nagyon készül a Kleopátra!
Vendéglátó főszereplők - nagyon készül a Kleopátra!
A foglalkozások során egy-egy műfaj gyakorló szakértő táncosának értő irányításával ismerkedhetnek a résztvevők a Bollywood, a Dobszoló és a Törzsi tánc műhelytitkaival – ráadásul a résztevők számára fellépési lehetőséget biztosítanak az esti gálaműsorban!
A program részleteiről a Kleopátra hivatalos webooldalán és facebook-adatlapján találnak információkat az érdeklődők – részünkről meg marad az ígéret: a fesztivál hetében részletes programmal és különleges játékkal jelentkezik a DO!

Kapcsolódó link:

Kapcsolódó facebook:

(A Dunaújváros Online a fesztivál és a hastánc stúdió médiatámogatójaként veszi ki részét a programsorozat népszerűsítéséből!)

Hozzászólások

Új hozzászólás

Nincsenek hozzászólások

12px
Megosztás: Facebook Megosztás: Twitter Megosztás: MySpace Megosztás: Iwiw Megosztás: Google Megosztás: Live Megosztás: Delicious Megosztás: Digg Megosztás: Multiply Megosztás: Slashdot
Megosztás: myAOL Megosztás: Yahoo Bookmarks Megosztás: Yahoo MyWeb Megosztás: Blogmarks Megosztás: Diigo Megosztás: Reddit

Megtalálhatsz minket a Facebook-on is.
Csatlakozz hozzánk!

hírtérkép
.11.
DO Hírtérkép

Ingatlan ajánló

ingatlant keres

ingatlant kínál

1,5 szobás lakás kiadó. "legjobb...

1,5 szobás lakás kiadó. "legjobb...(kiadó) Jó állapotú, 1,5 szobás,nagyon jó állapotú üres tégla lakás kiadó. Azonnal költözhető! Előszobában... tovább

Összes hirdetés: 1206 db

Apró

Cégtár

cégkereső

regisztráció

Összes cég: 1039 db

Minden jog fenntartva! © DVG Zrt. • honlapkészítés: DDSWEBMédiaajánlatSzerzői jogokAdatvédelemImpresszum

A Dunaújváros Online a DDS Admin és a DDS Iguana rendszereket használja.