Kultúra

BARTÓK KAMARASZÍNHÁZ ÉS MŰVÉSZETEK HÁZA

2012. március 12. (hétfő) 18:24

Hastánc: Keleti Forgatag – újra itt!

Hastánc: Keleti Forgatag – újra itt!

Idén immár negyedszerre szervezi meg Keleti Forgatag címmel közös workshoppal színesített, gálával koronázott fesztiválját a Kleopátra Hastánc Stúdió – a tánc szerelmeseit március 25-én várják, előhang és programözön a hajtás után!
nagyítás Katt a képre a nagyobb plakátért!
Katt a képre a nagyobb plakátért!
"Táncra fel!"
– akár ezzel a jelszóval is rendezhetné immár hagyományos seregszemléjét a Kleopátra Hastánc Stúdió.

Keleti Forgatag

A programsorozat egyébként a Keleti Forgatag - IV. Dunaújvárosi Hastáncfesztivál címet kapta a keresztségben, s bár még viszonylag messze a fesztivál időpontja, a DO a programsorozat médiatámogatójaként időben szól: március 25-én, azaz jövő vasárnap ad otthont a nem mindennapi élményt ígérő mulatságnak a Városháza "C" szárnya színházterme.
A program a Kleopátra Hastánc Stúdió szervezésében, Varga Nikoletta vezetésével egy nagyszabású rendezvénynek ígérkezik, amely a tánc szerelmeseit hozza össze évről-évre a színpadon és a nézőtéren egyaránt! 
A Keleti Forgatag színpadi gáláját kiegészítendő bónusz kínálat is kényezteti a vendégeket: a változatos műsor mellett teaház, csillám tetoválás, keleti bazár és szintén keleti csemegéket kínáló büfé várja az érdeklődőket – ráadásul a támogatók jóvoltából a fesztivál végén három értékes nyeremény is gazdára talál!

Szakmai kihívás is

Még egy szempontból rendhagyó lesz az idei kavalkád: a Fesztivál délelőttjén a Kleopátra Hastánc Stúdióban három különleges workshop foglalkozásaiba kapcsolódhatnak be az érdeklődők. nagyítás Vendéglátó főszereplők - nagyon készül a Kleopátra!
Vendéglátó főszereplők - nagyon készül a Kleopátra!
A foglalkozások során egy-egy műfaj gyakorló szakértő táncosának értő irányításával ismerkedhetnek a résztvevők a Bollywood, a Dobszoló és a Törzsi tánc műhelytitkaival – ráadásul a résztevők számára fellépési lehetőséget biztosítanak az esti gálaműsorban!
A program részleteiről a Kleopátra hivatalos webooldalán és facebook-adatlapján találnak információkat az érdeklődők – részünkről meg marad az ígéret: a fesztivál hetében részletes programmal és különleges játékkal jelentkezik a DO!

Kapcsolódó link:

Kapcsolódó facebook:

(A Dunaújváros Online a fesztivál és a hastánc stúdió médiatámogatójaként veszi ki részét a programsorozat népszerűsítéséből!)

Hozzászólások

Új hozzászólás

Nincsenek hozzászólások

12px
Megosztás: Facebook Megosztás: Twitter Megosztás: MySpace Megosztás: Iwiw Megosztás: Google Megosztás: Live Megosztás: Delicious Megosztás: Digg Megosztás: Multiply Megosztás: Slashdot
Megosztás: myAOL Megosztás: Yahoo Bookmarks Megosztás: Yahoo MyWeb Megosztás: Blogmarks Megosztás: Diigo Megosztás: Reddit

Megtalálhatsz minket a Facebook-on is.
Csatlakozz hozzánk!

hírtérkép
.11.
DO Hírtérkép

Ingatlan ajánló

ingatlant keres

ingatlant kínál

Egyszobás téglalkás kiadó

Egyszobás téglalkás kiadó(kiadó) Dunaújváros belvárosi részén a Gagarin téren kiadó egy frissen fiatalosan felújított,és részben bútorozott... tovább

Összes hirdetés: 1123 db

Apró

Sövénykerítések

Műszaki cikk | Kínál

Sövénykerítések

Összes hirdetés: 179 db

Cégtár

cégkereső

regisztráció

uszodatechnika2400 Rajna Vilmos mv.
Egyéb szolgáltatás
PREVENCIÓ BT.
Egészség, szépség
Argonic-Team Kft.
Biztosító
Optimavill hungary kft
Elektronika, villamosság
beseme
Üzleti szolgáltatás
Serák Trans Kft
Fuvarozás
Helkat Autó Kft.
Autó, motor

Összes cég: 1040 db

Minden jog fenntartva! © DVG Zrt. • honlapkészítés: DDSWEBMédiaajánlatSzerzői jogokAdatvédelemImpresszum

A Dunaújváros Online a DDS Admin és a DDS Iguana rendszereket használja.