2014. október 26. (vasárnap) - Dömötör
főoldal Heti Termés Legolvasottabb Ingatlanpiac Cégtár Apró Akcióporta

Sport

2012. március 14. (szerda) 09:04

Sportiskola: két sima, egy fordított

Felemásan alakult a DVSI labdarúgói számára az elmúlt hétvége, hiszen egy kiütéses siker mellett egy sima vereséget is elszenvedtek a sportiskolások, míg a serdülő leány vízilabdázók Szegeden folytatták jó bajnoki szereplésüket.
A DVSI korosztályos labdarúgóira kettő, míg a sportiskolások serdülő leány vízilabda csapatára egy újabb mérkőzés várt a közelmúltban. Előbbiek közül az U13-as és az U15-ös együttes lépett pályára saját bajnokságában, míg Uitz Csaba gárdája a Szeged otthonában ugrott medencébe.
A labdarúgók számára felemásan alakult az elmúlt hétvége, ugyanis az U13-as és az U15-ös együttes is a BKV Előre ellen lépett pályára idegenben, ám csak az egyikük örülhetett győzelemnek a találkozók végén. A DVSI fiatalabb csapata számára alakult szebben az elmúlt hétvége, mert Balogh Zsolt tanítványai esélyt sem adtak fővárosi ellenfelüknek, s az első félidőben négy, a másodikban két góllal terhelték meg a hazaiak hálóját, így végül 0-6-os sikernek örülhettek a mérkőzés lefújásakor. Az U15-ös csapat számára már nem sikerült ennyire jól a fővárosi vendégjáték, hiszen a BKV alaposan megnyomta az első játékrészt, melyben négy góllal terhelte meg a mieink hálóját, s a térfélcsere után hiába javult fel a DVSI, s szerzett két találatot is, a 4-2-es vereséget már nem tudta elkerülni.
A labdarúgók mellett a sportiskola leány vízilabdázóira is várt feladat a hétvégén, ugyanis Uitz Csaba gárdája Szegeden ugrott medencébe az Országos Serdülő Bajnokság újabb fordulójában. A DVSI fiataljai nem voltak túl udvarias vendégek, hiszen az első pillanattól az utolsóig jobban játszottak vetélytársuknál, s a négy találatig jutó Horváth, valamint a három gólt szerző Hajor vezérletével valósággal kiütötték ellenfelüket (6-14), megerősítve ezzel negyedik helyüket a bajnoki alapszakaszban.

Eredmények:

Labdarúgás
U13
BKV Előre – DVSI 0-6
(0-4)
DVSI: Halasi K, Vajda B., Papp D., Varga L., Szabó M, Balogh Á., Török D., Parádi E., Topp B, Holentoner E., Boldizsár Cs. Csere: Karsai B., Cislo B., Vágó B., Pölöskei T., Juhász G. Gólszerző: Boldizsár Csaba 2, Balogh Ádám 2, Varga Líviusz, Cislo Bence. Edző: Balogh Zsolt.

U15
BKV Előre – DVSI 4-2
(4-0)
DVSI: Tóth M., Tóth D., Katona Á., Kozma Á., Heftner R., Lehrreich S., Nagy M., Barócsai B., Bakos R., Csányi D., Ásványi N. Csere: Furuglyás K., Dicső D., Hajdú N., Matkovics M., Szabó K. Gólszerző: Nagy Márk, Lehrreich Soma. Edző: Szilágyi Péter.

Vízilabda
Szeged – DVSI 6-14
(1-4, 2-3, 1-2, 2-5)
DVSI: Bárdos G., Forray K. 1, Horváth B. 4, Fülöp F., Sinka G. 1, Pavuk P. 2, Hajor O. 3, Brezovszki G. 2, Pintér D. 1. Edző: Uitz Csaba.

Hozzászólások

Új hozzászólás

Nincsenek hozzászólások

12px
Megosztás: Facebook Megosztás: Twitter Megosztás: MySpace Megosztás: Iwiw Megosztás: Google Megosztás: Live Megosztás: Delicious Megosztás: Digg Megosztás: Multiply Megosztás: Slashdot
Megosztás: myAOL Megosztás: Yahoo Bookmarks Megosztás: Yahoo MyWeb Megosztás: Blogmarks Megosztás: Diigo Megosztás: Reddit

Megtalálhatsz minket a Facebook-on is.
Csatlakozz hozzánk!

hírtérkép
.9.
DO Hírtérkép

Ingatlan ajánló

ingatlant keres

ingatlant kínál

Tulajdonostól! Már ha álmai otthonát...

Tulajdonostól! Már ha álmai otthonát...(eladó) Ha luxust nélkülöző, de élhető otthont szeretne reális áron, ez az ajánlat Önnek szól. tovább

Összes hirdetés: 1066 db

Apró

Búvóhelykereső

Szolgáltatás | Kínál

Búvóhelykereső

Összes hirdetés: 152 db

Cégtár

cégkereső

regisztráció

uszodatechnika2400 Rajna Vilmos mv.
Egyéb szolgáltatás
PREVENCIÓ BT.
Egészség, szépség
Argonic-Team Kft.
Biztosító
Optimavill hungary kft
Elektronika, villamosság
beseme
Üzleti szolgáltatás
Serák Trans Kft
Fuvarozás
Helkat Autó Kft.
Autó, motor

Összes cég: 1040 db

Minden jog fenntartva! © DVG Zrt. • honlapkészítés: DDSWEBMédiaajánlatSzerzői jogokAdatvédelemImpresszum

A Dunaújváros Online a DDS Admin és a DDS Iguana rendszereket használja.