2014. november 1. (szombat) - Marianna
főoldal Heti Termés Legolvasottabb Ingatlanpiac Cégtár Apró Akcióporta

Sport

2012. március 14. (szerda) 09:04

Sportiskola: két sima, egy fordított

Felemásan alakult a DVSI labdarúgói számára az elmúlt hétvége, hiszen egy kiütéses siker mellett egy sima vereséget is elszenvedtek a sportiskolások, míg a serdülő leány vízilabdázók Szegeden folytatták jó bajnoki szereplésüket.
A DVSI korosztályos labdarúgóira kettő, míg a sportiskolások serdülő leány vízilabda csapatára egy újabb mérkőzés várt a közelmúltban. Előbbiek közül az U13-as és az U15-ös együttes lépett pályára saját bajnokságában, míg Uitz Csaba gárdája a Szeged otthonában ugrott medencébe.
A labdarúgók számára felemásan alakult az elmúlt hétvége, ugyanis az U13-as és az U15-ös együttes is a BKV Előre ellen lépett pályára idegenben, ám csak az egyikük örülhetett győzelemnek a találkozók végén. A DVSI fiatalabb csapata számára alakult szebben az elmúlt hétvége, mert Balogh Zsolt tanítványai esélyt sem adtak fővárosi ellenfelüknek, s az első félidőben négy, a másodikban két góllal terhelték meg a hazaiak hálóját, így végül 0-6-os sikernek örülhettek a mérkőzés lefújásakor. Az U15-ös csapat számára már nem sikerült ennyire jól a fővárosi vendégjáték, hiszen a BKV alaposan megnyomta az első játékrészt, melyben négy góllal terhelte meg a mieink hálóját, s a térfélcsere után hiába javult fel a DVSI, s szerzett két találatot is, a 4-2-es vereséget már nem tudta elkerülni.
A labdarúgók mellett a sportiskola leány vízilabdázóira is várt feladat a hétvégén, ugyanis Uitz Csaba gárdája Szegeden ugrott medencébe az Országos Serdülő Bajnokság újabb fordulójában. A DVSI fiataljai nem voltak túl udvarias vendégek, hiszen az első pillanattól az utolsóig jobban játszottak vetélytársuknál, s a négy találatig jutó Horváth, valamint a három gólt szerző Hajor vezérletével valósággal kiütötték ellenfelüket (6-14), megerősítve ezzel negyedik helyüket a bajnoki alapszakaszban.

Eredmények:

Labdarúgás
U13
BKV Előre – DVSI 0-6
(0-4)
DVSI: Halasi K, Vajda B., Papp D., Varga L., Szabó M, Balogh Á., Török D., Parádi E., Topp B, Holentoner E., Boldizsár Cs. Csere: Karsai B., Cislo B., Vágó B., Pölöskei T., Juhász G. Gólszerző: Boldizsár Csaba 2, Balogh Ádám 2, Varga Líviusz, Cislo Bence. Edző: Balogh Zsolt.

U15
BKV Előre – DVSI 4-2
(4-0)
DVSI: Tóth M., Tóth D., Katona Á., Kozma Á., Heftner R., Lehrreich S., Nagy M., Barócsai B., Bakos R., Csányi D., Ásványi N. Csere: Furuglyás K., Dicső D., Hajdú N., Matkovics M., Szabó K. Gólszerző: Nagy Márk, Lehrreich Soma. Edző: Szilágyi Péter.

Vízilabda
Szeged – DVSI 6-14
(1-4, 2-3, 1-2, 2-5)
DVSI: Bárdos G., Forray K. 1, Horváth B. 4, Fülöp F., Sinka G. 1, Pavuk P. 2, Hajor O. 3, Brezovszki G. 2, Pintér D. 1. Edző: Uitz Csaba.

Hozzászólások

Új hozzászólás

Nincsenek hozzászólások

12px
Megosztás: Facebook Megosztás: Twitter Megosztás: MySpace Megosztás: Iwiw Megosztás: Google Megosztás: Live Megosztás: Delicious Megosztás: Digg Megosztás: Multiply Megosztás: Slashdot
Megosztás: myAOL Megosztás: Yahoo Bookmarks Megosztás: Yahoo MyWeb Megosztás: Blogmarks Megosztás: Diigo Megosztás: Reddit

Megtalálhatsz minket a Facebook-on is.
Csatlakozz hozzánk!

hírtérkép
.9.
DO Hírtérkép

Ingatlan ajánló

ingatlant keres

ingatlant kínál

Üres lakást bérelnék...

Üres lakást bérelnék...(bérelne) 1,5 - 2 szobás bútorozatlan lakást bérelnék Dunaújvárosban, azonnali költözéssel. tovább

Összes hirdetés: 1046 db

Apró

Cégtár

cégkereső

regisztráció

uszodatechnika2400 Rajna Vilmos mv.
Egyéb szolgáltatás
PREVENCIÓ BT.
Egészség, szépség
Argonic-Team Kft.
Biztosító
Optimavill hungary kft
Elektronika, villamosság
beseme
Üzleti szolgáltatás
Serák Trans Kft
Fuvarozás
Helkat Autó Kft.
Autó, motor

Összes cég: 1040 db

Minden jog fenntartva! © DVG Zrt. • honlapkészítés: DDSWEBMédiaajánlatSzerzői jogokAdatvédelemImpresszum

A Dunaújváros Online a DDS Admin és a DDS Iguana rendszereket használja.