A győri négyesre most nem volt válasz

spigott - 2015. március 30. 20:21

Ezúttal nem sikerült borítania a papírformát a Dunaferr DF Renalpin FC csapatának, mely 4-0 arányú vereséget szenvedett a listavezető Győr otthonában. Együttesünk negyven percen keresztül remekül küzdött, de a hajrában kapott gólok megpecsételték a sorsát.

A bajnoki felsőház második mérkőzését játszotta ma este a Dunaferr DF Renalpin FC futsal csapata, mely a bajnoki listavezető, s az aranyérem legnagyobb esélyeséhez, a Győr csapatához látogatott. Baranyai Pál együttese legutóbb alaposan megtréfálta a Rába-parti alakulatot, hiszen a Dunaújvárosi Sportcsarnokban 4-4-es döntetlent ért el Dróthék ellen, akik természetesen a visszavágás reményében várták a ma esti találkozót.

Melynek első percei egyértelműen a győriek fölényét hozták, ám a Dunaferr csapata lelkesen védekezett, s többször is meg tudta akadályozni ellenfelét abban, hogy megszerezze a vezető találatot. Akadt azonban lehetősége együttesünknek is, ám előbb Nagy Attila, majd Szabó Gergely lövésénél védett nagyot a hazai hálóőr. A játékrész hajrájáig fej-fej mellett haladt a két gárda, hol a hazaiak, hol a mieink előtt adódott lehetőség, ám egészen a félidő utolsó másfél percéig nem született meg a várt találat egyik oldalon sem. Ekkor azonban kétszer villant a győri alakulat, melyet a játékvezetők is megtámasztottak, hiszen egy komoly szabálytalanságot követően megszerezték első góljukat, majd fél percre rá ismét betaláltak Hegedűs kapujába, így a félidei szünethez érve 2-0-s előnyre tettek szert.

A térfélcserét követően annyiban változott a játék képe, hogy a győriek visszahúzódtak, láthatóan nem akartak abba a hibába kerülni, mint Dunaújvárosban, hogy három alkalommal is sikerrel kontrázta meg őket együttesünk. A Dunaferr azonban hiába játszott ekkor mezőnyfölényben, s alakított ki helyzeteket is, azokat rendre védeni tudta Matkovics kapus. A 33. percben Togoi lőtt bombagólt, ám a játékvezetők egy korábbi, mieink ellen elkövetett szabálytalanság miatt visszafújták a találatot, s ahogy az ilyenkor lenni szokott, rá két percre jött a válasz, ami végleg eldöntötte a pontok sorsát (3-0). Az utolsó percekben is mindent elkövetett együttesünk a felzárkózásért, ám ahogy az első felvonásban, úgy a második hajrájában is betalált az ETO, mely végül 4-0-s, a látottak alapján talán túlzó mértékű győzelmet aratott az egyébként remekül küzdő Dunaferr csapata felett.

Rába ETO – Dunaferr DF Renalpin FC
4-0
(2-0)
Gólszerzők: Lódi a 19., Dróth a 20., Harnisch a 34., Da silva a 38. percben.

Dunaferr DF Renalpin FC: Hegedűs, Szente, Tony, Schrancz, Nagy A. Csere: Nagy R., Ivacs, Huber, Togoi, Szabó G. Vezetőedző: Baranyai Pál.

A rovat további hírei: Sport

Jól hajráztak az akadémisták

Jól hajráztak az akadémisták

2024. ápr. 25.

A Szolnok és a Miskolc ellen sem veszítettek szettet a DSE Röplabda Akadémia fiataljai a bajnoki középszakasz utolsó előtti fordulójában.

Hátrányban a DFVE

Hátrányban a DFVE

2024. ápr. 25.

Védekezésben nem ment női vízilabdázóinknak a Ferencváros ellen, így a zöld-fehérek kerültek előnybe a bajnoki döntőért vívott párharc első felvonásán a fővárosban.

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

2024. ápr. 24.

Pozitív élményekkel és egy értékes hetedik helyezéssel tért haza a dunaújvárosi Dragon Steel SE a 13. Hosszú Távú Sárkányhajó Magyar Bajnokságról.

Újra élen a Karmacsi

Újra élen a Karmacsi

2024. ápr. 24.

A listavezető elleni győzelemmel feledtette korábbi botlását a Karmacsi Autó FC együttese a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar Csoportjában.

Már a döntőért küzd a DFVE

Már a döntőért küzd a DFVE

2024. ápr. 24.

A Ferencváros otthonában kezdi meg a két nyert mérkőzésig tartó bajnoki elődöntőt a DFVE női vízilabda csapata ma este nyolc órától.

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

2024. ápr. 23.

A helyi nevelésű szakember munkáját Revák Zolták és Hetler Ádám segítik másodedzőként, míg a kapusok szakmai munkájáért Pinczés Bendegúz felel a DAB hokisainál a 2024/2025-ös szezonban.

Kilenc érem az országos döntőről

Kilenc érem az országos döntőről

2024. ápr. 23.

Kiválóan szerepeltek a dunaújvárosi lábtoll-labdázók a Mohácson megrendezett országos diákolimpiai fináléban.