Futsal: így ki lehet kapni

spigott - 2015. április 24. 21:29

A félidőben még vezetett, de végül nagy küzdelemben 3-2-es vereséget szenvedett a második helyezett Berettyóújfalu vendégeként a Dunaferr futsal csapata.

 tabella második helyén álló Berettyóújfalu vendégként lépett pályára ma este fél nyolctól a Dunaferr DF Renalpin FC futsal csapata a felsőházi rájátszás ötödik fordulójában. A találkozó esélyeseinek a házigazdák számítottak, akik a 7. perc végén meg is szerezték a vezetést Nagy Tamás találatával, ám együttesünk most nem zuhant össze úgy, mint tette azt a Haladás ellen. a 12. percben Schrancz Balázs egyenlített, majd nem egészen egy perccel később újra ő volt eredményes, így már nálunk volt az előny (1-2). A hazaiak azonnal bele is erősítettek, s a 15. percben Szabó révén ők is egalizáltak, de a félidő hajrájában jött a csattanó, mert Tony utolsó perces találatát követően – némi meglepetésre – a Dunaferr csapata vonulhatott előnnyel a pihenőre (2-3).

A második félidőben nagy nyomás alá helyezte együttesünk kapuját a Berettyóújfalu, mely a 24. percben másodszor is egyenlített, majd a 29. percben előbb Nagy Tamás, aztán Trencsényi mattolta Rigó kapust, s a meccsen először két gól előnyt harcolt ki magának a vendéglátó (5-3). A mérkőzésből hátralévő bő tíz percben hatalmas erőket mozgósított csapatunk a felzárkózásért, ám erőfeszítéseit már nem koronázta siker, így az MVFC végül, ha nehezen is, de otthon tartotta a bajnoki pontokat, ám a mieink sem szomorkodhatnak nagyon, mert az elmúlt két mérkőzést követően ezúttal tisztességgel helyt álltak egy erősebb együttes otthonában.

Berettyóújfalu – Dunaferr DF Renalpin FC
5-3
(2-3)

Gólszerzők: Nagy T. a 7. és 29., Szabó a 15., Dávid a 25., Trencsényi a 29., illetve: Schrancz 2 a 12., Tony a 20. percben.

Dunaferr DF Renalpin FC: Rigó, Tony, Schrancz, Nagy, Aradi. Csere: Facskó, Ivacs, Togoi, Huber, Szabó G. Vezetőedző: Baranyai Pál.

A rovat további hírei: Sport

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

2024. ápr. 19.

A kiesés elől menekülő Békéscsaba lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesének következő bajnoki ellenfele szombaton délután öt órától.

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

2024. ápr. 19.

Amennyiben nyer Szegeden, a harmadik helyen fejezi be a bajnokság alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata.

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.

Újra élen a címvédő

Újra élen a címvédő

2024. ápr. 17.

Magabiztos győzelemmel vette vissza a tabella első helyét a Karmacsi Autó gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjában.