Tollaslabda: itthon és idegenben

spigott - 2015. május 22. 14:04

A Danubius KSE utánpótlás korú játékosai Pécsett, míg a felnőttek hazai környezetben, egy országos ranglista versenyen méretik meg magukat az előttünk álló hétvégén.

Mozgalmas hétvége vár a Danubius KSE versenyzői különítményére, mely Jakab János edző vezetésével két viadalon is megméreti magát.
Pécs városa ad otthont szombaton az U15-ös Országos Csapatbajnokságnak, ahol Friedl Natalie, Borbély Hanna, Csomor-Németh Lili, Ludman Mira, Nagy Bence, Vagyóczki Dávid, Dobrovitz Barabás Zoltán és Meskál Ábel képviseli a dunaújvárosi színeket. A Danubius KSE versenyzői ezúttal komoly kihívás elé néznek, hiszen mindannyian saját korcsoportjuknál idősebb mezőnyben indulnak el, ám szorgalmukkal és kitartásukkal kiérdemelték, hogy edzőjük érdemesnek tartsa őket a viadalon való részvételre.

Vasárnap viszont már a Dunaújvárosi Sportcsarnokban lesz jelenése tollaslabdázóinknak, akik a felnőtt "C" és "D" kategóriás Országos Ranglista Versenyen ragadnak ütőt. A hat tollaslabda pályán sorra kerülő viadalon férfi egyéni, női egyéni, férfi páros és vegyes páros versenyszámban is megméretik magukat a Danubius KSE sportolói. A torna vasárnap reggel kilenc órakor kezdődik, várhatóan délután öt óráig tart. A rendezvény megtekintése ingyenes, s a szervezők sok szeretettel várnak minden érdeklődőt vasárnap délelőtt és délután is a sportcsarnokban.

A rovat további hírei: Sport

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

2024. ápr. 23.

Összesen tizennégy dobogós helyezéssel, s az éremtábla hatodik helyével zárták az évadnyitó Máramarosi Kupát a DKSE ifjú kajak-kenusai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

2024. ápr. 22.

Tizenegy dobogós helyezéssel, az éremtábla hetedik helyén zárták legutóbbi versenyüket a DKSE korosztályos úszói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

2024. ápr. 22.

Csak a harmadik szettben tudta megszorítani az alsóházi tabellát vezető Miskolc gárdáját a DKSE felnőtt röplabda csapata az Extraliga hazai szezonzáróján.

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

2024. ápr. 21.

Félidőnként két-két gólt kapva szenvedett vereséget a több élvonalbeli játékossal megerősített Fehérvár FC II. vendégeként a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.

Hozta a kötelezőt a DFVE

Hozta a kötelezőt a DFVE

2024. ápr. 21.

Minden negyedet megnyerve aratott sima, 12-5-ös sikert az alapszakasz utolsó találkozóján a DFVE női vízilabda csapata a Szeged otthonában szombaton este.

Biztos Kohász-siker a Békéscsaba ellen

Biztos Kohász-siker a Békéscsaba ellen

2024. ápr. 20.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA női kézilabdázóinak a kiesés ellen küzdő Békéscsaba elleni hazai bajnokin.

Hazai búcsú a szezontól

Hazai búcsú a szezontól

2024. ápr. 20.

Hazai környezetben, a Dunaújvárosi Sportcsarnokban játssza le a 2023/2024-es szezon utolsó találkozóját a DKSE röplabda csapata a Miskolc ellen vasárnap délután öt órától.