Kispályás foci: a Karmacsié a rangadó

spigott - 2015. október 6. 14:29

A Karmacsi Autó szoros sikerével ért véget a Dunabiztos Micro elleni találkozó, így Salamonék eredhettek a listavezető Fejó-Therm nyomába a Zeus Osztály hétfői játéknapján.

Három összecsapást rendeztek meg a városi kispályás labdarúgó bajnokság Zeus Osztályának hetedik fordulójában hétfőn este a Lorántffy iskola műfüves pályáján. A tegnapi mérkőzések közül kiemelkedett a második Karmacsi Autó és a negyedik helyezett Dunabiztos Micro találkozója, melyen az dőlhetett el, hogy melyik gárda marad szorosan az eddig veretlen és listavezető Fejó-Therm nyomában. ahogy az várható is volt, hatalmas csatát vívtak egymással a felek, s bár az első félidő végén még a Karmacsi vezetett 3-2-re, mindössze három perccel a rendes játékidő vége előtt úgy tűnt, hogy döntetlennel ér véget a rangadó. Kővári László 47. percben szerzett találata azonban végleg eldöntötte a találkozót, melyet végül 5-4-re a Karmacsi nyert meg, így egy pontra megközelítette a 7. fordulóban szabadnapos éllovast.

A nap másik két találkozója is szoros, kiélezett küzdelmet hozott, melyben előbb az SZP-Asztalos XXL gárdája lepte meg a GBB Kft. együttesét. Ez ugyan most nem ért három pontot, ám az 1-1-es végeredménynek köszönhetően a GBB hátránya öt pontra nőtt az élmezőnyhöz képest, míg Éliásék maradtak a bajnokság hetedik helyén. Szépen lassan, szinte észrevétlenül kúszott fel a dobogó harmadik fokára a River Plate formációja, mely ezúttal az Akrasz Bau ellen diadalmaskodott 3-2-re, s mivel hátránya továbbra is csak három pont a Fejó-Therm mögött, így egyértelműen bejelentkeztek az éremre esélyes csapatok közé.

A Zeus Osztály 7. fordulójának hétfői eredményei

2015. 10. 05. 18:30 SZP-Asztalos-XXL – GBB Kft. 1-1 (0-0)
2015. 10. 05. 19:30 Akrasz Bau – River Plate 2-3 (1-2)
2015. 10. 05. 20:30 Karmacsi Autó – Dunabiztos Micro 5-4 (3-2)

A rovat további hírei: Sport

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.