Labdarúgás: döntetlen a Csákvár ellen

spigott - 2015. október 7. 18:21

Hasznos edzőmérkőzést játszott a Csákvár ellen a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata, mely 2-2-es döntetlenre végzett a bajnokságban is riválisnak számító ellenfelével.

A válogatott mérkőzések miatti bajnoki szünetet is igyekszik hasznosan tölteni a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata, mely ma délelőtt tizenegy órától edzőmérkőzésen fogadta a Csákvár együttesét a Dunaújvárosi Stadionban. A két gárda nem is olyan rég már megmérkőzött egymással, s a szeptember 19-én megrendezett bajnokin együttesünk örülhetett az 1-0-s sikernek. A ma délelőtti edzőmeccs változatos, küzdelmes játékot hozott, mely végül 2-2-es döntetlent hozott úgy, hogy a DPASE góljait Eppel Márton, valamint a fiatal Havasi Dániel szerezték.

Képek: DO-archív

A találkozó után elégedett volt tanítványai játékával Artner Tamás vezetőedző, aki egyedül az első felvonás második felében várt volna többet együttesétől.
"Az első félidő első felében jól játszottunk, a második felében nem azt hozták a játékosok, amit elvártam volna. A második félidőben teljesen más csapattal álltunk fel, a fiatalok is lehetőséget kaptak, s úgy érzem, hogy ekkor is fel tudtuk venni a versenyt a Csákvárral szemben. Elégedett vagyok a látottakkal, ha a kezdő csapatot fent hagyom, úgy most is meg tudtuk volna verni ellenfelünket, de a találkozót kimondottan edzőmérkőzésnek szántuk, hogy a csapatot játékban tudjuk tartani ebben a két hétben is" – árulta el a Dunaújváros PASE csapatának szakvezetője.

DPASE – Csákvár 2-2 (1-1)

Gólszerzőink: Eppel, Havasi

DPASE: 1. félidő: félidő: Dániel - Burucz, Gengeliczki, Koszó - Lorentz, Jakab, Petneházi, Melczer, Czár - Orosz, Eppel.

             2. félidő: Dániel - Sárközi, Koval, Hajdók – Tamaskó, Szellák, Dobos, Sóron (Spánitz) – Havasi, Magasföldi.

A rovat további hírei: Sport

Jól hajráztak az akadémisták

Jól hajráztak az akadémisták

2024. ápr. 25.

A Szolnok és a Miskolc ellen sem veszítettek szettet a DSE Röplabda Akadémia fiataljai a bajnoki középszakasz utolsó előtti fordulójában.

Hátrányban a DFVE

Hátrányban a DFVE

2024. ápr. 25.

Védekezésben nem ment női vízilabdázóinknak a Ferencváros ellen, így a zöld-fehérek kerültek előnybe a bajnoki döntőért vívott párharc első felvonásán a fővárosban.

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

2024. ápr. 24.

Pozitív élményekkel és egy értékes hetedik helyezéssel tért haza a dunaújvárosi Dragon Steel SE a 13. Hosszú Távú Sárkányhajó Magyar Bajnokságról.

Újra élen a Karmacsi

Újra élen a Karmacsi

2024. ápr. 24.

A listavezető elleni győzelemmel feledtette korábbi botlását a Karmacsi Autó FC együttese a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar Csoportjában.

Már a döntőért küzd a DFVE

Már a döntőért küzd a DFVE

2024. ápr. 24.

A Ferencváros otthonában kezdi meg a két nyert mérkőzésig tartó bajnoki elődöntőt a DFVE női vízilabda csapata ma este nyolc órától.

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

2024. ápr. 23.

A helyi nevelésű szakember munkáját Revák Zolták és Hetler Ádám segítik másodedzőként, míg a kapusok szakmai munkájáért Pinczés Bendegúz felel a DAB hokisainál a 2024/2025-ös szezonban.

Kilenc érem az országos döntőről

Kilenc érem az országos döntőről

2024. ápr. 23.

Kiválóan szerepeltek a dunaújvárosi lábtoll-labdázók a Mohácson megrendezett országos diákolimpiai fináléban.