Carissa Kupa: teljes a mezőny

Szárszó Lajos - 2016. január 11. 8:01

Az idén is túljelentkezés volt a Carissa Kupára, melyre 32 csapat nevezését fogadták el a 14. alkalommal kiírt országos kispályás labdarúgó torna szervezői.

Idén immáron tizennegyedik alkalommal rendezik meg az ország egyik legjelentősebb, három napon át tartó kispályás labdarúgó kupáját, a Carissa Kupát. a január 15. és 17. között sorra kerülő viadal előkészületei már majd egy éve tartanak, és a végleges program is kialakult, melyben számos meglepetéssel szolgálnak a szervezők. Az ország egyik legnépszerűbb kispályás labdarúgó tornájára az idei évben is majdnem kétszeres volt a túljelentkezés.

Ez is azt bizonyítja, hogy Magyarország egyik legjelentősebb, legnépszerűbb kispályás bajnokságáról beszélünk, amely a labdarúgás népszerűsítése mellett jótékony kezdeményezéssel párosul. A DLSZ Társadalmi Felelősség Bizottságának javaslata alapján az idei támogatott a dunaújvárosi Jószolgálati Otthon, melynek számára legalább 1 millió forintos adományt szeretnének összegyűjteni, ezzel segíteni az intézmény közalapítványát abban, hogy a fitnesz és egészségügyi szoba fejlesztése sikeres legyen. A pénzügyi támogatást a torna résztvevőitől, támogatóktól, cégektől, magánszemélyektől várják, ennek megfelelően a nevezési díj egy része már bekerült a támogatási alapba.

Képek: DO-archív

Ehhez járult hozzá többek között Tóth Imre, a Társadalmi Felelősség Bizottság elnöke és több szponzor is, így az induló tőke már rendelkezésre áll. Az előző évek hagyományához megfelelően a helyszínen vásárolt tombolaszelvényekkel, melynek bevétele most is 100 %-ban a jótékony alapba kerül állhatnak a támogatás mellé a nézők, szurkolók, akik ennek fejében értékes nyereményekkel gazdagodhatnak. A fődíj ezúttal firenzei Artemio Franchi Stadionban megtekinthető Fiorentina - Juventus bajnoki mérkőzés, melyre 2016. április 24-én kerül sor.

A XIV. Carissa Kupa csoportbeosztása:

CSOPORTBEOSZTÁS

A CSOPORT

B CSOPORT

1.BARNA TEAM

1.GBB KFT

2.SCHNEIDER

2.SHELL DUNAÚJVÁROS

3.SZENVEDÉLY

3.FOCI SULI

4.HOLLER UNFC

4.OLD WEST SÖRÖZŐ

C CSOPORT

D CSOPORT

1.SÁRÉPSZER

1.KAMINOKUPA VÁLOGATOTT

2.MIRAGE

2.DUNABIZTOS MICRO

3.BARACS U19

3.KARÁCSONY STARS

4.BIGFOOT

4.BLACK ARMY

 E CSOPORT

F CSOPORT

1.KARMACSI AUTÓ FC

1.DUNAFERR VASAS

2.FEJÓ THERM KFT

2.SIKER ABLAK GSV

3.SZÍNESCERUZA

3.X-BODY MÁGUSOK

4.SZEGLETKŐ FC

4.BIZTATÓ MOMENTUMOK

G CSOPORT

H CSOPORT

1.DÖCÖS

1.MÉSZI FRUCHT KFT

2.SÁRSZENTMIKLÓS

2.SZP-ASZTALOS-XXL M.M.I.

3.ARAMIS SE - MAD DOGS

3.FLAVIUS

4.ZÉRÓ TOLERANCIA

4.KETYAP KENTAL

A rovat további hírei: Sport

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.