Kispályás foci: eldőlhet a bajnoki cím sorsa

spigott - 2016. május 30. 12:57

Óriási izgalmak várhatók a városi kispályás labdarúgó bajnokság Zeus Osztályának mai játéknapján, ahol egymás ellen lép pályára a tabella első és második helyezettje.

Három találkozót rendeznek meg ma este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Zeus Osztályában, ahol akár a bajnoki cím sorsa is eldőlhet. A Lorántffy iskola műfüves pályáján sorra kerülő összecsapásokon előbb a Dunabiztos Micro és a GBB Kft., majd az Akrasz-Bau és a Siker Ablak csapatai húznak szerelést, ám a forduló leginkább várt találkozója este fél kilenckor kezdődik. A listavezető Karmacsi Autó és a második Dunaferr Vasas összecsapásán ugyanis a bajnokság első helyének a sorsa a tét.
A két csapat közül talán a Dunaferr gárdáján nagyobb a nyomás, ugyanis ahhoz, hogy maradjon esélye az aranyérem megszerzésére, mindenképpen nyernie kell ma este, míg a Karmacsinak egy döntetlen is elég lenne ahhoz, hogy megtartsa első helyét a táblázaton. Éppen ezért egy rendkívül izgalmas, kiélezett találkozó vár a sportág helyi szerelmeseire, akiknek mindenképpen érdemes lesz kilátogatniuk ma este is a Lori-pályára.

A sorsdöntő találkozóra nagyon komolyan készülnek az együttesek is, s a Dunaújvárosi Labdarúgó szövetség főtitkárának, Petrás Gábornak köszönhetően azt is megtudhattuk, hogy mit várnak a mai összecsapástól a résztvevők csapatvezetői.

Éliás Zsolt a Karmacsi Autó FC csapatvezetője: - Lemondtunk volna arról, hogy újra nyílt legyen a bajnoki címért folyó párharc, de ha már így alakult megpróbáljuk bizonyítani, hogy megérdemelnénk az elsőséget! Ellenfelünk jó csapat, nagyszerű játékosokkal, így várhatóan igen jó mérkőzés lesz este fél kilenctől a Lorántffy sportpályán.

Tóth Imre a Dunaferr Vasas csapatvezetője: - Izgalmas záró szakasz vár a három élcsapatra. Nehéz a sorsolásunk, mert az utolsó két mérkőzésünkön a jelenlegi első és a jelenlegi második helyezett vár ránk. A bajnoki címet nem adják ingyen, bármelyik csapat is nyeri, végül ezt fogja tapasztalni.

A Zeus Osztály hétfői programja

2016. 05. 30. 18:30 Dunabiztos Micro – GBB Kft.
2016. 05. 30. 19:30 Akrasz-Bau – Siker Ablak
2016. 05. 30. 20:30 Karmacsi Autó FC – Dunaferr Vasas

A bajnokság állása: 1. Karmacsi Autó FC 48 pont, 2. Dunaferr Vasas 47 pont, 3. Fejó-Therm 46 pont, 4. River Plate 30 pont, 5. SZP-Asztalos-XXL 26 pont, 6. GBB Kft. 25 pont, 7. Bianca Trade 23 pont, 8. Dunabiztos Micro 22 pont, 9. Akrasz-Bau 9 pont, 10. Siker Ablak GSV 5 pont, 11. Frankcity -2 pont.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.

Újra élen a címvédő

Újra élen a címvédő

2024. ápr. 17.

Magabiztos győzelemmel vette vissza a tabella első helyét a Karmacsi Autó gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjában.

Két játékos távozik a DKKA-tól

Két játékos távozik a DKKA-tól

2024. ápr. 17.

Nick Viktória kilenc, Horváth Petra két szezont követően távozik a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesétől.

Felemás hétvége az utánpótlásnál

Felemás hétvége az utánpótlásnál

2024. ápr. 16.

A DFVE női vízilabdázóinak serdülői kikaptak, az ifjúságiak viszont nyerni tudtak a Ferencváros elleni hazai bajnokin.