Móri öröm a stadionban

spigott - 2016. május 25. 19:49

Már az első félidőben eldöntötte a Fejér Megyei Magyar Kupa döntő sorsát a Mór együttese, mely 4-0-ra nyerte az Aba-Sárvíz elleni rangadót a Dunaújvárosi Stadionban.

A Dunaújvárosi Stadionban rendezték meg ma a labdarúgók Fejér Megyei Magyar Kupa döntőjét, melyen a sorozat első és harmadik helyéért küzdöttek meg a résztvevő együttesek. A helyosztók első összecsapását délután fél négytől a Szabadegyháza és a Pátka együttesei játszották, nem mindennapi izgalmakkal kedveskedve a stadionban kilátogatóknak.
A Pátka csapata ugyanis hiába vezetett ötvenhét perc elteltével már 3-0-ra, a Szabadegyháza óriási hajrát nyitott, a 71. percben szépített, majd a lefújás előtt nem sokkal két perc alatt duplázni tudott, s döntetlenre mentette a rendes játékidőt. Hosszabbítás híján jöhettek a tizenegyesek, melyben a Szabadegyháza ötször is betalált, míg a pátkaiak egyszer hibáztak, így előbbiek örülhettek a Megyei Kupa harmadik helyének.

A sorozat megyei döntője már nem hozott ilyen komoly fordulatokat, ugyanis az Aba-Sárvíz és a Mór csatája meglehetősen egyoldalúra sikeredett. A móriak már a harmadik percben megszerezték ugyanis a vezetést, s bár ezt követően fél óráig nem rezdültek újra a hálók, a félidő végéig további három alkalommal találtak be Tar Bálinték. A 4-0-s első felvonást követően már semmi izgalmat nem tartogatott a folytatás, a második negyvenöt percben biztosan őrizte előnyét a Mór, mely végül sima, 4-0-s győzelemmel szerezte meg a Fejér Megyei Magyar Kupa első helyét.

A Fejér Megyei Magyar Kupa döntőjének eredményei

Bronzmérkőzés

Szabadegyháza – Pátka 3-3 (0-1) tizenegyesekkel 5-4
Gólszerzők: Kiss, Vizi, Rapai, illetve: Farkas, Takács, Rózsa.

Döntő

Aba-Sárvíz – Mór 0-4 (0-4)
Gólszerzők: Tar 2, Bátki, Vajda.

A rovat további hírei: Sport

Felemás hétvége az utánpótlásnál

Felemás hétvége az utánpótlásnál

2024. ápr. 16.

A DFVE női vízilabdázóinak serdülői kikaptak, az ifjúságiak viszont nyerni tudtak a Ferencváros elleni hazai bajnokin.

Még van esély az alsóház megnyerésére

Még van esély az alsóház megnyerésére

2024. ápr. 16.

Hatékonyabb második félidei játékával aratott magabiztos győzelmet Érden a Dunaújváros Futsal együttese az NB II alsóházának hétfő esti fordulójában.

Még előrébb léptek a Lorántffy röplabdázói

Még előrébb léptek a Lorántffy röplabdázói

2024. ápr. 15.

Tavalyi eredményükön öt helyet javítva fejezték be az országos diákolimpia debreceni fináléjának küzdelmeit a Lorántffy iskola leány röplabdázói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Otthon tartotta a pontokat a TFSE

Otthon tartotta a pontokat a TFSE

2024. ápr. 15.

Kettő sima és egy szorosabb szettben szenvedett vereséget a DKSE röplabda csapata a TFSE vendégeként lejátszott bajnokin vasárnap este.

Nem borult a papírforma Iváncsán

Nem borult a papírforma Iváncsán

2024. ápr. 15.

Az éllovas Iváncsa félidőnként két-két gólt szerezve tartotta otthon a bajnoki pontokat a Dunaújváros FC elleni vasárnapi találkozón.

Kilenc dunaújvárosi érem a Matolayn

Kilenc dunaújvárosi érem a Matolayn

2024. ápr. 14.

A DKSE versenyzői közül Mayer Gréta három, Szij Emese hat dobogós helyezéssel zárta a tornászok 28. Matolay Elek Női Nemzetközi Emlékversenyét.

A fővárosba látogatnak a röplabdázók

A fővárosba látogatnak a röplabdázók

2024. ápr. 14.

A TFSE vendégeként folytatja az Extraliga alsóházának küzdelmeit a DKSE felnőtt röplabda csapata vasárnap este hat órától.