Alakul a DKKA nyári programja

spigott - 2016. június 27. 18:44

Két külföldi edzőtábor, több felkészülési mérkőzés, s nagyon kemény fizikai munka vár a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapatára július 18-ától.

Ugyan a közös munkát csak július 18-án kezdik meg a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapatának tagjai, már csak pár kérdőjel akad akadémistáink nyári felkészülésében, melyről Horváth Tibor, a DKKA irodavezetője számolt be honlapunknak. Mint azt megtudtuk, a felkészülés első hete fizikai felmérőkkel, ismerkedéssel, s természetesen kőkemény fizikai munkával telik majd, ám a második héten már elképzelhető, hogy egy edzőmeccsen is szerelést húznak majd a csapat tagjai.

Ami biztos, hogy július 31-én az U23-as, az U18-as és az U16-os korosztály együttesei Viborgba látogatnak, hogy részt vegyenek a hagyományos Generation Handball elnevezésű nemzetközi tornán, melyen az elmúlt két évben nagyon szép dunaújvárosi sikereknek is örülhettünk. Felnőtt csapatunk augusztus 5-én este hat órától a Budaörs otthonában lép pályára, majd egy héttel később, augusztus 12-én és 13-án kerül sor a Kohász Kupára, melyen a német Metzingen, a horvát Podravka, a dán Viborg, valamint két magyar csapat, a Debrecen és a Békéscsaba látogat a Dunaújvárosi Sportcsarnokba.

Képek: DO-archív

Az EHF Kupa fináléjában legyőzött Metzingen egyébként már 8-án megérkezik dunaújvárosi edzőtáborába, s minden valószínűség szerint 10-én meg is mérkőzik majd együttesünkkel, mely nem sokkal a Kohász Kupa után, augusztus 15-én viszonozza Konkoly Csaba csapatának látogatását. Kézilabdázóink augusztus 21-én térnek haza Németországból, ám 25-én a horvát Sesvete, majd 26-án a Podravka vendégeként lépnek pályára újabb edzőmérkőzéseken. Augusztus 30-án a Ferencvárossal méri össze erejét együttesünk, mely szeptember 3-án és 4-én a váciak felkészülési tornáján vesz részt, majd szeptember 7-én a bajnoki címvédő Győri Audi ETO KC otthonába látogatnak Kovács Annáék. A felkészülési mérkőzések sorozatát a Sesvete elleni dunaújvárosi találkozó zárja, melyre szeptember 10-én kerítenek sort kézilabdázóink.

A rovat további hírei: Sport

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.

Eredményes utánpótlás

Eredményes utánpótlás

2024. már. 26.

Pupp Viktória magabiztos győzelemmel lépett nagyot a válogatottság felé az év első országos válogató versenyén.