Elkezdték a Campusban is

spigott - 2016. augusztus 31. 12:29

Három összecsapással kezdődött meg a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának küzdelemsorozata a Lorántffy iskola műfüves pályáján.

Nem csak a városi kispályás labdarúgó bajnokság Zeus Osztályában, hanem a második vonalban, a Campus Osztályban is megkezdték küzdelmeiket a sorozatban résztvevő együttesek. A pontvadászat keddi nyitófordulójában három összecsapást rendeztek meg a Lorántffy iskola műfüves pályáján, ahol először a Steelworkers és a Triplex Kft. mérette meg magát, ám a remélt nagy csata elmaradt, mert előbbi nyolc gólt szerezve, s cserébe csak egyet kapva szerezte meg a három pontot (8-1).

Este fél nyolctól az Elit Alakulat és a B.T. Team csatájával folytatódott a program, s a nap második találkozója kiegyenlített, igen komoly küzdelmet hozott. Az első félidőben a B.T. Team szerzett vezetést, ám minimális előnyét nem tudta megőrizni a lefújásig, így ezen a mérkőzésen megosztoztak a pontokon a csapatok (2-2). Az Akrasz-Bau és a Mirage csapatainak mérkőzése csak az első félidőben volt szoros, ám a térfélcsere után meglépett ellenfelétől a Mirage gárdája, s végül magabiztos, 8-3-as sikerrel kezdte meg a bajnokságot.

A Campus Osztály keddi eredményei

2016. 08. 30. 18:30 Steelworkers – Triplex Kft. 8-1 (2-0)
2016. 08. 30. 19:30 Elit Alakulat – B.T. Team 2-2 (0-1)
2016. 08. 30. 20:30 Akrasz-Bau SE – Kemi-Ker Mirage 3-8 (1-2)

A bajnokság állása: 1. Steelworkers 3 pont, 2. Mirage 3 pont, 3. B.T. Team 1 pont, 4, Elit Alakulat 1 pont, 5. Varázs Kép 0 pont, 6. Kiscsövesek 0 pont, 7. Corner Police 0 pont, 8. Black and White 0 pont, 9. Asztalos Gumiszervíz 0 pont, 10. Irapuato 0 pont, 11. Akrasz-Bau SE 0 pont, 12. Triplex Kft. 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Kilenc érem az országos döntőről

Kilenc érem az országos döntőről

2024. ápr. 23.

Kiválóan szerepeltek a dunaújvárosi lábtoll-labdázók a Mohácson megrendezett országos diákolimpiai fináléban.

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

2024. ápr. 23.

Összesen tizennégy dobogós helyezéssel, s az éremtábla hatodik helyével zárták az évadnyitó Máramarosi Kupát a DKSE ifjú kajak-kenusai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

2024. ápr. 22.

Tizenegy dobogós helyezéssel, az éremtábla hetedik helyén zárták legutóbbi versenyüket a DKSE korosztályos úszói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

2024. ápr. 22.

Csak a harmadik szettben tudta megszorítani az alsóházi tabellát vezető Miskolc gárdáját a DKSE felnőtt röplabda csapata az Extraliga hazai szezonzáróján.

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

2024. ápr. 21.

Félidőnként két-két gólt kapva szenvedett vereséget a több élvonalbeli játékossal megerősített Fehérvár FC II. vendégeként a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.

Hozta a kötelezőt a DFVE

Hozta a kötelezőt a DFVE

2024. ápr. 21.

Minden negyedet megnyerve aratott sima, 12-5-ös sikert az alapszakasz utolsó találkozóján a DFVE női vízilabda csapata a Szeged otthonában szombaton este.

Biztos Kohász-siker a Békéscsaba ellen

Biztos Kohász-siker a Békéscsaba ellen

2024. ápr. 20.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA női kézilabdázóinak a kiesés ellen küzdő Békéscsaba elleni hazai bajnokin.