Újabb győzelemre készül a DPASE

spigott - 2016. augusztus 27. 18:11

Békéscsabán nyújtaná tovább győzelmi szériáját az NB III Közép Csoportjának negyedik fordulójában a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

A Budafoktól elszenvedett hazai vereség után előbb Mórahalmon aratott 1-0-s sikert a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata, majd hazai környezetben ütötte ki 5-0-ra a paksiak második együttesét, így az első három fordulót követően a harmadik helyen áll az NB III-as bajnoki pontvadászatban. A dunaújvárosi fiatalokra a hétvégén újabb feladat vár, hiszen vasárnap este fél hattól a Békéscsaba második együttesének otthonában kellene tovább nyújtaniuk győzelmi szériájukat.

Amennyiben a két együttes eddigi eredményeit tekintjük, erre minden esély meg is van, hiszen vasárnapi ellenfelünk a tizenhatodik helyen áll a táblázaton úgy, hogy a Hódmezővásárhelytől és a Szigetszentmiklóstól elszenvedett vereségek mellett csak a Méhkerék elleni 3-3-as hazai döntetlen alkalmával tudott eddig pontot szerezni. Ezzel együtt sem lesz azonban könnyű feladata a mieinknek, hiszen az ellenfél nyilvánvalóan meg szeretné szerezni idei első sikerét, s ezért mindent el is fog követni.
Tisztában van ezzel együttesünk szakvezetése, s mint azt Dobos Barna vezetőedző elmondta, ezzel együtt egyértelmű céljuk, hogy pontosan távozzanak Békéscsabáról is.

"Mindenképpen szeretnénk folytatni a pontszerző sorozatunkat, ám nem vár ránk könnyű mérkőzés, hiszen Békéscsabán mindig nehéz játszani, legyen az szó az első, vagy a második csapat elleni összecsapásról. Ellenfelünk nagyon balszerencsésen, az utolsó pillanatokban kapott öngóllal veszített pontot legutóbbi hazai mérkőzésén, ezért biztosak vagyunk abban, hogy mindent el fognak követni első győzelmük megszerzéséért. Mi fiatal csapat vagyunk, ezért a folyamatos fejlődés a célunk, minden valószínűség szerint sokkal több kell majd tőlünk támadásban és védekezésben is, mint a legutóbbi, Paks elleni mérkőzésen. A célunk természetesen a pontszerzés ezúttal is, az egyetlen kérdőjelet Dobos Áron szereplése okozhatja, aki az U17-es válogatottal Wales-ben szerepelt, kedden és csütörtökön is pályára lépett egy-egy mérkőzésen, így kérdéses, hogy milyen állapotban tér haza a nemzeti csapattól" – árulta el a DPASE szakvezetője.

A rovat további hírei: Sport

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.