Nagy különbségek az Aranyban

spigott - 2016. december 6. 8:02

Nem hozott túl sok izgalmat a városi futsal bajnokság harmadik fordulójának nyitónapja az Arany iskola tornatermében.

Három összecsapással kezdődött meg hétfőn este a városi futsal bajnokság harmadik fordulója az Arany iskola tornatermében, ahol az "A" csoportban egy, míg a B-jelű nyolcasban kettő találkozón léptek pályára a csapatok. Előbbi osztályban alsóházi rangadóval nyitották a programot, hiszen a még pont nélkül álló Siker Ablak az utolsó előtti Kan-Ászok ellen húzott szerelést, s ugyan a sereghajtó korán kétgólos hátrányba került, idővel átvette a kezdeményezést, már az első félidő végére fordított, majd előnyét fokozatosan növelve 8-5-ös győzelmet aratva lépett előre a tabella hatodik helyére.

A B-csoportban viszont szélesre, nagyon szélesre nyitották a gólzsák száját a csapatok, ugyanis a hétfőn lejátszott két meccs győztese összesen negyven góllal (!) terhelte meg áldozatait. A sort és a már említett gólzsákot a Kulcsi SE nyitotta, mely az első félidőben 7-1-re vezetett a sereghajtó River Plate ellen, majd a fordulás után további tizenhat góllal terhelte meg a csere nélkül kiálló ellenfelét, s végül 23-2-es győzelmet aratott. Hiába állt az első félidő után még csak 2-5-re, nem járt jobban az Asztalos Gumiszervíz gárdája sem, mely a térfélcserét követően tizenkétszer kapitulált, s 17-3-as vereséget szenvedett a Rutin Mix-től, így utóbbi is megszerezte első sikerét a városi futsal bajnokságban.

Eredmények
A-csoport
Kan-Ászok – Siker Ablak GSV 5-8 (3-4)

B-csoport
Kulcsi SE – River Plate 23-2 (7-1)

A bajnokság állása

A-csoport: 1. Mé-Szi Frucht 6 pont, 2. Echtefrontin 6 pont, 3. Papa SE 3 pont, 4. Kemi-Ker Mirage 3 pont, 5. Black and White 3 pont, 6. Siker Ablak GSV 3 pont, 7. Széchenyi Pékség 1 pont, 8. Kan-Ászok 1 pont.

B-csoport: 1. Kulcsi SE 9 pont, 2. Dunabiztos Micro 6 pont, 3. Rutin Mix 4 pont, 4. Steelworkers 3 pont, 5. DFDSE 3 pont, 6. Zéró Tolerancia 1 pont, 7. Asztalos Gumiszervíz 1 pont, 8. River Plate 1 pont.

A rovat további hírei: Sport

Kulcsfontosságú meccs vár a focistákra

Kulcsfontosságú meccs vár a focistákra

2024. ápr. 20.

A Fehérvár FC második csapatának otthonában folytatják a bajnokság küzdelmeit a Dunaújváros FC labdarúgói vasárnap délelőtt tizenegy órától.

DSTV: biztató bajnoki eredmények

DSTV: biztató bajnoki eredmények

2024. ápr. 19.

Április 9-12. között rendezték meg az országos felnőtt úszó bajnokság küzdelmeit a fővárosban – szép helyi eredmények születtek. A DKSE színeiben Kenyér Lilla, Kovács-Seres Hunor és Eszenyi Ábel indult – utóbbival és Berzlánovits Éva edzővel beszélgettünk a megméretés után. Hangkép.

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

2024. ápr. 19.

A kiesés elől menekülő Békéscsaba lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesének következő bajnoki ellenfele szombaton délután öt órától.

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

2024. ápr. 19.

Amennyiben nyer Szegeden, a harmadik helyen fejezi be a bajnokság alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata.

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.