Döntőben a Steelworkers is

spigott - 2017. január 13. 12:07

Szoros volt az élmezőny, de a Steelworkers jutott be a városi futsal bajnokság fináléjába az alapszakasz B-csoportjának küzdelmeiből.

Három összecsapással fejeződött be csütörtökön este a városi futsal bajnokság alapszakaszának utolsó, hetedik fordulója. Mivel az A-csoportban már korábban eldőlt, hogy a Mé-Szi Frucht gárdája végzett az élen, ezért most a B-jelű nyolcas mérkőzéseire irányult a figyelem, hiszen az utolsó forduló előtt még négy csapatnak volt esélye arra, hogy megszerezze a döntőt jelentő első helyezést.

Erre a legkomolyabb sansza a listavezető Steelworkersnek volt, mely a nap nyitómeccsén az utolsó előtti Asztalos Gumiszervíz ellen lépett pályára, s ahogy az várható volt, nem bízott semmit sem a véletlenre. A favorit ugyanis már az első félidő végén 8-1-re vezetett, s végül 16-3-as sikerrel hozta a kötelezőt, s ezzel gyakorlatilag meg is nyerte a B-csoportot. Hiába nyert az üldözők közül a Dunabiztos Micro is 16-5-re a sereghajtó Zéró Tolerancia ellen, s érte be ezzel pontszámban az "Acélmunkásokat", az első helyről nem tudta már letaszítani vetélytársát.

Az alapszakasz utolsó mérkőzésén sem fukarkodtak a gólokkal a csapatok, ugyanis a Rutin Mix 9-5-re győzte le a Kulcsi SE együttesét, ám ez már csak a szép búcsúhoz volt elegendő előbbinek, mert a tabella harmadik helyéről így sem tudott már előrébb lépni. Ezzel pedig eldőlt, hogy a városi futsal bajnokság idei kiírásának fináléjában a Mé-Szi Frucht és a Steelworkers csapatai mérik össze egymással erejüket, méghozzá szokás szerint a Dunaferr DUE Renalpin FC egyik hazai mérkőzése előtt a Dunaújvárosi Sportcsarnokban.

Eredmények

Steelworkers – Asztalos Gumiszervíz 16-3 (8-1)
Dunabiztos Micro – Zéró Tolerancia 16-5 (8-3)
Kulcsi SE – Rutin Mix 5-9 (1-4)

Az alapszakasz végeredménye

A-csoport: 1. Mé-Szi Frucht 19 pont, 2. Black and White 16 pont, 3. Kemi-Ker Mirage 13 pont, 4. Echtefrontin 12 pont, 5. Széchenyi Pékség 7 pont, 6. Siker Ablak 6 pont, 7. Kan-Ászok 5 pont, 8. Papa SE 3 pont.

B-csoport: 1. Steelworkers 15 pont, 2. Dunabiztos Micro 15 pont, 3. Rutin Mix 13 pont, 4. DFDSE 10 pont, 5. River Plate 10 pont, 6. Kulcsi SE 9 pont, 7. Asztalos Gumiszervíz 8 pont, 8. Zéró Tolerancia 1 pont.

A rovat további hírei: Sport

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

2024. ápr. 24.

Pozitív élményekkel és egy értékes hetedik helyezéssel tért haza a dunaújvárosi Dragon Steel SE a 13. Hosszú Távú Sárkányhajó Magyar Bajnokságról.

Újra élen a Karmacsi

Újra élen a Karmacsi

2024. ápr. 24.

A listavezető elleni győzelemmel feledtette korábbi botlását a Karmacsi Autó FC együttese a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar Csoportjában.

Már a döntőért küzd a DFVE

Már a döntőért küzd a DFVE

2024. ápr. 24.

A Ferencváros otthonában kezdi meg a két nyert mérkőzésig tartó bajnoki elődöntőt a DFVE női vízilabda csapata ma este nyolc órától.

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

2024. ápr. 23.

A helyi nevelésű szakember munkáját Revák Zolták és Hetler Ádám segítik másodedzőként, míg a kapusok szakmai munkájáért Pinczés Bendegúz felel a DAB hokisainál a 2024/2025-ös szezonban.

Kilenc érem az országos döntőről

Kilenc érem az országos döntőről

2024. ápr. 23.

Kiválóan szerepeltek a dunaújvárosi lábtoll-labdázók a Mohácson megrendezett országos diákolimpiai fináléban.

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

2024. ápr. 23.

Összesen tizennégy dobogós helyezéssel, s az éremtábla hatodik helyével zárták az évadnyitó Máramarosi Kupát a DKSE ifjú kajak-kenusai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

2024. ápr. 22.

Tizenegy dobogós helyezéssel, az éremtábla hetedik helyén zárták legutóbbi versenyüket a DKSE korosztályos úszói a mögöttünk hagyott hétvégén.