Fináléba juthat a Mé-Szi Frucht

2017. január 11. (szerda) 12:24 - spigott

Meccs nélkül hozta a három pontot a Black and White, ám a Mé-Szi Frucht gárdájának így is nagyobb esélye van arra, hogy bejusson a városi futsal bajnokság döntőjébe.

Három összecsapással kezdődött meg a városi futsal bajnokság alapszakaszának utolsó fordulója. Az Arany iskola tornatermében ezúttal az A-csoport hat együttese lépett volna pályára, ám a hétfő este egyik leginkább várt mérkőzése, a Black and White és a Siker Ablak találkozója végül elmaradt, mert utóbbiak nem tudtak kiállni egyéb elfoglaltságaik miatt. Ez egyben azt is jelentette, hogy a Black and White 5-0-s gólkülönbséggel kapta meg a meccs három pontját, s így beérte az éllovas Mé-Szi Frucht gárdáját, ám a döntőre csak akkor lesz esélye, ha a listavezető nagyobb arányú, legalább hétgólos vereséget szenved ma este a sereghajtó Papa SE-től.

Kép: DO-archív

A játéknap másik két találkozója nem hozott túl sok izgalmat, mert harmadik Kemi-Ker Mirage simán, 7-2-re győzte le az ötödik Széchenyi Pékség gárdáját, míg a negyedik Echtefrontin szintén magabiztos, 6-3-as sikert aratott a Kan-Ászok formációja ellen. A sorozat küzdelmei ma este folytatódnak, méghozzá két újabb találkozóval, a már említett Mé-Szi Frucht – Papa SE összecsapás este kilenc órakor kezdődik az Arany iskola tornatermében, míg a B-csoport első helyére hajtó DFDSE fél kilenctől látja vendégül a River Plate együttesét az egyetemi sportcsarnokban.

Eredmények

A-csoport
Széchenyi Pékség – Kemi-Ker Mirage 2-7
Echtefrontin – Kan-Ászok 6-3
Black and White – Siker Ablak 5-0

A mai program

2017. 01. 11. 20:30 River Plate – DFDSE
2017. 01. 11. 21:00 Mé-Szi Frucht  - Papa SE

A bajnokság állása

A-csoport: 1. Mé-Szi Frucht 16 pont, 2. Black and White 16 pont, 3. Kemi-Ker Mirage 13 pont, 4. Echtefrontin 12 pont, 5. Széchenyi Pékség 7 pont, 6. Siker Ablak 6 pont, 7. Kan-Ászok 5 pont, 8. Papa SE 3 pont.

B-csoport: 1. Steelworkers 12 pont, 2. Dunabiztos Micro 12 pont, 3. DFDSE 10 pont, 4. Rutin Mix 10 pont, 5. Kulcsi SE 9 pont, 6. Asztalos Gumiszervíz 8 pont, 7. River Plate 7 pont, 8. Zéró Tolerancia 1 pont.

A rovat további hírei: Sport

Felmérték a sípmestereket

Felmérték a sípmestereket

2017. január 16. (hétfő)

Kétszáz kézilabda játékvezető adott számot fizikai és elméleti felkészültségéről szombaton és vasárnap a Dunaújvárosi Egyetemen.

Újra az UTE ellen

Újra az UTE ellen

2017. január 16. (hétfő)

Öt napon belül másodszor találkozik az Újpesttel a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, mely ezúttal a MOL Ligában igyekszik legyőzni ellenfelét.

Nagy harc várható

Nagy harc várható

2017. január 15. (vasárnap)

Az utóbbi időszakban nagyon sokak orra alá borsot törő Nyírgyulaj együttesét fogadja a Dunaferr DUE Renalpin FC az NBI-es futsal bajnokság alapszakaszában.

Parádés győzelem és továbbjutás

Parádés győzelem és továbbjutás

2017. január 15. (vasárnap)

Magabiztos, 18-6-os sikert aratott a francia Lille ellen, így már biztosan továbbjutott az Euroliga legjobb nyolc csapata közé a DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapata, egyedül az kérdéses, hogy csoportjuk első, vagy második helyén végeznek vízilabdázóink.

Tollaslabda - Amatőrök vitézkedtek

Tollaslabda - Amatőrök vitézkedtek

2017. január 15. (vasárnap)

Remek hangulatban küzdöttek meg egymással az Újvárosi Amatőr Tollaslabda Bajnokság résztvevői a sorozat pénteki, idei első fordulójában.

Szoros vereség a házigazdától

Szoros vereség a házigazdától

2017. január 14. (szombat)

Hatalmas küzdelemben szenvedett 8-7-es vereséget a házigazda Olympiacos gárdájától a DUE-Maarsk Graphics vízilabda csapata az athéni Euroliga-csoportkör második fordulójában. A továbbjutás azonban így is saját kézben van, ehhez a Lille együttesét kell holnap legyőznie a Mihók-csapatnak.

Elmaradt az edzőmeccs

Elmaradt az edzőmeccs

2017. január 14. (szombat)

A pálya használhatatlansága miatt elmaradt a Dunaújváros PASE és az NB II-es Siófok mára lekötött felkészülési találkozója.