Közélet

Kétszázötvenezer forint Letíciának

Kétszázötvenezer forint Letíciának

2017. március 25. (szombat) 7:38

Mintegy kétszázötvenezer forint gyűlt össze Móna Jázmin Letícia gyógykezelésére a jótékonysági operett esten. A fellépők rendkívül színvonalas műsort adtak, amelyet azonban egy tragikus esemény árnyékolt be.

Sport

Parádés győzelem a szezonnyitón

Parádés győzelem a szezonnyitón

2017. március 25. (szombat) 16:40

Végig vezetve aratott magabiztos, 41-23-as győzelmet a Budapest Wolves elleni HFL-szezonnyitón a DAK Acél Dunaújváros Gorillaz amerikai futball csapata. Grátz Vilmos együttese támadásban és védekezésben is remekelt, s parádés teljesítménye meg is hozta a remélt sikert.

Legolvasottabb

Sziréna

Zaklatás, rongálás féltékenységből?

Zaklatás, rongálás féltékenységből?

2017. március 24. (péntek) 11:21

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rongálás megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást B. István Gábor ellen.

Belföld

NAV: mindenki ellenőrizze az adóbevallását!

NAV: mindenki ellenőrizze az adóbevallását!

2017. március 23. (csütörtök) 7:15

A személyijövedelemadó-bevallás adóhatóság által elkészített tervezetének ellenőrzését kéri az ügyfelektől a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), hogy a dokumentumok hiánytalanok legyenek a május 22-i leadási határidőre.

Napihami

Kultúra

Lemezbemutató egy zongorával

Lemezbemutató egy zongorával

2017. március 25. (szombat) 10:21

Oláh Krisztián ezúttal egyedül állt a nagyérdemű elé és tartotta meg lemezbemutató koncertjét tegnap este a Művész Presszóban. DO-videó.

Mozaik

Ennyi volt a jó idő

Ennyi volt a jó idő

2017. március 25. (szombat) 6:16

Hűvösebb levegő érkezik a hétvégére: kezdetben még 20 Celsius-fok körül, vasárnap néhol már csak 10 fok alatt alakulnak a maximumok. Szombaton száraz lesz az idő, vasárnap viszont már többfelé várható eső - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből.

Napraszóló

A vízbe fojtott falu

A vízbe fojtott falu

2017. március 19. (vasárnap) 8:20

Minapi hír: egy székelyföldi község kiszabadulhat a víz fogságából. A fölötte terpeszkedő mesterséges tavat leeresztik. Ami egykor eltűnt, májusra előbukkan. Már ami maradt belőle: romok.