Tollaslabda: szép szezonzáró

spigott - 2015. május 4. 10:43

Remekül szerepeltek a hétvégén, Seregélyesen megrendezett U11-es Országos Bajnokságon a Danubius KSE utánpótlás korú tollaslabdázói.

Seregélyesen, az U11-es Országos Bajnokságon vettek részt hétvégén a Danubius KSE utánpótlás korú tollaslabdázói. A dunaújvárosi színeket ezúttal Friedl Natalie, Ludman Mira, Csomor-Németh Lili, Borbély Hannna, Tarczal Kíra, Dobrovitz Barabás Zoltán, Vagyóczki Dávid, Nagy Bence, Morva Bence, Zuniga Ádám képviselték a korosztály utolsó, évadzáró versenyén.
A Danubius KSE fiatal tehetségei ezúttal is bizonyították tudásukat, hiszen a kislányok versengésében négyen is felkerültek a nyolca főtáblára, míg a fiúknál ketten jutottak be a legjobb nyolc versenyző közé. Tarczal Kíra, Zuniga Ádám, Morva Bence és Vagyóczki Dávid is szépen küzdött életük első Országos Bajnokságán, így méltán lehetett elégedett teljesítményükkel Jakab János edző. Friedl Natalie és Ludman Mira végül a hetedik, Nagy Bence hatodik, míg Borbély Hanna és Dobrovitz Barabás Zoltán a későbbi győztestől kikapva a rendkívül előkelő ötödik helyen végzett. Emellett jutott egy gyönyörű érem is a dunaújvárosiaknak, ugyanis Csomor-Németh Lili bronzéremmel zárta a korosztályos magyar bajnokságot.

Májusban két nagy esemény vár még a dunaújvárosi versenytollaslabdásokra: május 23-án Pécsett rendezik meg az U15-ös Csapat Bajnokságot, ahol a legszorgalmasabb fiatal játékosok indítását is tervezi Jakab János edző, míg május 24-én a Dunaújvárosi Sportcsarnokban kerül sor az Országos Felnőtt "C" és "D" kategóriás ranglista versenyre, melyen újabb szép eredményeket várhatunk versenyzőinktől.

A rovat további hírei: Sport

Felemás hétvége az utánpótlásnál

Felemás hétvége az utánpótlásnál

2024. ápr. 16.

A DFVE női vízilabdázóinak serdülői kikaptak, az ifjúságiak viszont nyerni tudtak a Ferencváros elleni hazai bajnokin.

Még van esély az alsóház megnyerésére

Még van esély az alsóház megnyerésére

2024. ápr. 16.

Hatékonyabb második félidei játékával aratott magabiztos győzelmet Érden a Dunaújváros Futsal együttese az NB II alsóházának hétfő esti fordulójában.

Még előrébb léptek a Lorántffy röplabdázói

Még előrébb léptek a Lorántffy röplabdázói

2024. ápr. 15.

Tavalyi eredményükön öt helyet javítva fejezték be az országos diákolimpia debreceni fináléjának küzdelmeit a Lorántffy iskola leány röplabdázói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Otthon tartotta a pontokat a TFSE

Otthon tartotta a pontokat a TFSE

2024. ápr. 15.

Kettő sima és egy szorosabb szettben szenvedett vereséget a DKSE röplabda csapata a TFSE vendégeként lejátszott bajnokin vasárnap este.

Nem borult a papírforma Iváncsán

Nem borult a papírforma Iváncsán

2024. ápr. 15.

Az éllovas Iváncsa félidőnként két-két gólt szerezve tartotta otthon a bajnoki pontokat a Dunaújváros FC elleni vasárnapi találkozón.

Kilenc dunaújvárosi érem a Matolayn

Kilenc dunaújvárosi érem a Matolayn

2024. ápr. 14.

A DKSE versenyzői közül Mayer Gréta három, Szij Emese hat dobogós helyezéssel zárta a tornászok 28. Matolay Elek Női Nemzetközi Emlékversenyét.

A fővárosba látogatnak a röplabdázók

A fővárosba látogatnak a röplabdázók

2024. ápr. 14.

A TFSE vendégeként folytatja az Extraliga alsóházának küzdelmeit a DKSE felnőtt röplabda csapata vasárnap este hat órától.