Két embert ütött le - balhé egy Szórád Márton úti trafikban

doszerk - 2015. augusztus 28. 8:42

Nem hivatalos információink szerint egy férfi leütötte a Szórád Márton úti trafik alkalmazottját és bántalmazott még egy személyt az üzletből kifelé jövet. A korábbi információkkal ellentétben rablás nem történt!

Kirabolták a Zöld SZTK melletti trafikot nem sokkal nyolc óra után, kapta a riasztást szerkesztőségünk. A beérkező helyszíni információk ellentmondásosok voltak: volt aki rablásról és volt aki bántalmazásról számolt be, mi megpróbáltunk rendet vágni a hírek és álhírek rengetegében.

A rendőrség hivatalosan annyit közölt a DO-val, hogy valóban jogsértés történt a Szórád Márton úti trafikban, a helyszínelés és a nyomozás folyamatban van, bővebbet egyelőre nem tudnak mondani.

Nem hivatalos forrásból azt tudtuk meg, hogy egy férfi ment be az üzletbe, ahol leütötte az ott dolgozó alkalmazottat, de rablást nem követett el. A boltból kifelé menet egy másik idős személlyel is atrocitásba került.

A DO úgy tudja, hogy a második sértettet reggel 8 óra tájban arra vitte az útja és segélykiáltásokra lett figyelmes, de nem látott senkit az utcán, viszont a trafikból előlépett egy középkorú férfi  - akinél szemmel láthatóan nem volt semmi, tehát vélhetően nem lopott -  aki ezt az idős nénit tenyérrel fejbe vágta, akinek leesett a szemüvege és megszédült. Őt a mentősök bevitték a kórházba, komolyabb baja hála Istennek, nem esett.

A rendőrség dolgozik, várjuk tőlük a végleges, hivatalos közleményt.

 

A rovat további hírei: Sziréna

Megkárosította a szolgáltatót – vádemelés a vége

Megkárosította a szolgáltatót – vádemelés a vége

2024. már. 23.

Több hónap alatt összesen 730 ezer forinttal károsította meg az egyik távközlési szolgáltató céget az a férfi, aki ellen csalás miatt emeltek vádat a napokban. Adathalászattal kezdődött, értesült a DO.

Eltűnés miatt keresik Piroskát – jelentkezzen, ha tud róla!

Eltűnés miatt keresik Piroskát – jelentkezzen, ha tud róla!

2024. már. 19.

A 17 éves fiatal még február második felében tűnt el, a dunaújvárosi rendőrök keresik. Felhívás a hajtás után – most is segíthet egy megosztás!

Eltiltás hatálya alatt pattant a lopott motorra

Eltiltás hatálya alatt pattant a lopott motorra

2024. már. 13.

Nem ismert akadályt, egy kiadós ünnepi motorozásért még azt is vállalta, hogy mástól elvett motorral, járművezetéstől eltiltás hatálya alatt pattanjon nyeregbe az a férfi, akivel szemben most vádat emeltek. Benny Hill jelenthet.

Szabadtéri tüzekhez riasztják a lánglovagokat

Szabadtéri tüzekhez riasztják a lánglovagokat

2024. már. 05.

A tavaszias időjárás és a kerti munkák megkezdése miatt megemelkedett a szabadtéri tüzek száma. Idén már csaknem nyolcvan ilyen esethez riasztották a tűzoltókat Fejér vármegyében.

Súlyos baleset a vasműben, mentőhelikopteres bevetéssel

Súlyos baleset a vasműben, mentőhelikopteres bevetéssel

2024. már. 04.

Nem hivatalos információink szerint 5 métert zuhant egy munkás az erőmű gyáregységben történt baleset során ma délelőtt, létesítményi tűzoltók szabadították ki, mentőhelikopter szállította Fehérvárra. Anyagunk frissül!

Szirénapróba: hétfőn hangos üzemmel riasztanak

Szirénapróba: hétfőn hangos üzemmel riasztanak

2024. már. 03.

A tavaszi teljes körű szirénapróba vár ránk hétfőn délelőtt. Lakossági teendő nincs, de senki ne ijedjen meg a katasztrófariadó üvöltő jelzésétől!

Eltűnés miatt keresik Farkas Tibort (FRISSÍTVE)

Eltűnés miatt keresik Farkas Tibort (FRISSÍTVE)

2024. már. 02.

A dunaújvárosi rendőrök kérik a lakosság segítségét a 45 éves férfi eltűnése ügyében. Múlt szerdán látták utoljára, jelentkezzen, ha tud róla – és persze egy megosztás is segíthet! (FRISSÍTVE)