Focizunk és segítünk!

doszerk - 2016. március 23. 10:09

Százezer forintért vásárolta meg a ma délutáni jótékonysági kispályás labdarúgó torna kezdőrúgását a Dunaújvárosi Médiaház munkatársai, valamint a Crossborder Film Kft, ezzel is támogatva Pecsét István gyógykezelését.

Újabb jótékonysági rendezvénnyel segítik Pecsét Istvánt a labdarúgás szerelmesei: a helyi sportcsarnokban rendezik meg ma délután három órától azt a kispályás labdarúgó tornát, melynek teljes bevételét a súlyos betegséggel küzdő dunaújvárosi fiatalember gyógykezelésének költségeire fordítják a viadal szervezői. A várhatóan kiváló hangulatú megméretésen a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség, a DJ-válogatott, a DAC kézilabdázóinak csapata, a helyi Médiaház munkatársaiból álló válogatott vesz részt, míg a gyengébbik nemet a Pálma FC együttese képviseli. Ahogy a torna minden résztvevője, úgy szerkesztőségünk is nagy izgalommal várja a délután három órakor kezdődő viadalt, melyen nem csak játékunkkal igyekszünk segíteni Pecsét Istvánnak, ugyanis Dunaújvárosi Médiaház (Dunaújváros Közéleti Hetilap, Dunaújváros Online, Dunaújváros Televízió, Rádió 24, InfoDunaújváros) munkatársai, valamint a Crossborder Film Kft. a jótékonysági célt támogatva, 100.000 forintért vásárolta meg a torna kezdőrúgását.

A Médiaház focicsapatának tagjai: Gyöngyösi Péter, Freschli József, Hruby Tamás, Loboda István, Suplicz Mihály, Szirmai György, Szentimrey Tamás, Brousil Csaba, Vass Ádám.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: biztató bajnoki eredmények

DSTV: biztató bajnoki eredmények

2024. ápr. 19.

Április 9-12. között rendezték meg az országos felnőtt úszó bajnokság küzdelmeit a fővárosban – szép helyi eredmények születtek. A DKSE színeiben Kenyér Lilla, Kovács-Seres Hunor és Eszenyi Ábel indult – utóbbival és Berzlánovits Éva edzővel beszélgettünk a megméretés után. Hangkép.

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

2024. ápr. 19.

A kiesés elől menekülő Békéscsaba lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesének következő bajnoki ellenfele szombaton délután öt órától.

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

2024. ápr. 19.

Amennyiben nyer Szegeden, a harmadik helyen fejezi be a bajnokság alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata.

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.