Országos verseny a Gárdonyiban

spigott - 2017. május 19. 13:52

A Danubius KSE nyolc tollaslabdázója is részt vesz azon az országos ranglista versenyen, melyet szombaton rendeznek meg a Gárdonyi iskola tornatermében.

Rangos tollaslabda versenyt rendeznek május 20-án, szombaton a dunaújvárosi Gárdonyi Géza Általános iskola tornatermében, ahol négy tollaslabda pályán bizonyíthatnak azok a sportolók, akik részt vesznek az igazolt tollaslabdázók számára kiírt felnőtt országos ranglista versenyen. A tornán öt versenyszámban mérethetik meg magukat az indulók: női és férfi egyéni mellett az egynemű párosok, valamint a vegyes párosok küzdelmei várnak a résztvevőkre.

Mint azt a szervezőktől megtudtuk, a nevezések azt mutatják, hogy jelentős az érdeklődés a rendezvény iránt, az ország távolabbi pontjairól, Győrből, Sopronból is érkeznek majd versenyzők a szombati viadalra, melyen természetesen a dunaújvárosiak is ütőt ragadnak. A Danubius KSE színeiben Csomor Németh Lili, Borbély Hanna, Nemoda Zsuzsanna, Csomor Péter, Vagyóczki Dávid, Dobrovitz Barabás Zoltán, Varga Gabriella és Jakab János vesz részt az ingyenesen megtekinthető viadalon, melyre szombat délelőtt kilenc órától egészen délután ötig várják az érdeklődőket.

A rovat további hírei: Sport

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.