Izgalmas hajrá előtt

doszerk - 2017. június 19. 18:51

A házigazda Baracs SE és a Dunaújváros PASE csapatainak párharca dönti el a Carissa Női Labdarúgó Bajnokság első helyét a sorozat rájátszásának utolsó fordulójában.

Nem kell sokat várni már arra sem, hogy véget érjenek a Carissa Női Bajnokság idei küzdelmei. A szebbik nem képviselői június 24-én, Baracson lépnek pályára a női kispályás labdarúgó szezon rájátszásának utolsó tornáján, mely meglehetősen izgalmasnak ígérkezik, mely a Baracs SE és a Dunaújváros PASE első csapatának párharca miatt meglehetősen izgalmasnak ígérkezik. Hat mérkőzést követően ugyanis mindössze kettő pont választja el egymástól két együttest, ami azt is jelenti, hogy a házigazdák már egy döntetlennel megszereznék a bajnoki címet, míg a DPASE labdarúgóinak mindenképpen nyerniük kell ahhoz, hogy megelőzzék legnagyobb vetélytársukat.
Nagyon várja már a hétvégi küzdelmeket Tóth Imre, a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség női bizottságának elnöke is, aki a DLSZ honlapján ismertette az utolsó fordulóval kapcsolatos legfontosabb információkat.

- Összesítettük és pontosítottuk a tabellát, így hat forduló után a Baracs SE az éllovas, két ponttal megelőzve a Dunaújváros PASE I. gárdáját. A harmadik helyen a Holler UNFC tanyázik. Ez a három csapat versenyezhet a szabályok szerint a dobogós helyezésekért. A kupanapokon szerencsére jóval több alakulat vesz részt, így hangulatos mérkőzések és ezzel együtt izgalmas bajnoki versenyfutás zajlik. Egészen június 24-ig, amikor Baracson az utolsó körre kerül sor, valószínűleg ismét 4-5 csapat részvételével. Arra felhívom a figyelmet, hogy sajnos a bajnoki tabellába nem kerülhettek be az Akarat Ereje Kupa eredményei, annál az egyszerű oknál fogva, hogy a csoport-rendszerű lebonyolítás miatt a bajnokság három csapata nem játszott teljes kört, vagyis nem mérkőzött meg mindenki mindenkivel (Holler UNFC-Dunaújváros PASE I. találkozóra nem került sor). Sok sikert kívánok mindenkinek a befejező szakaszban.

A bajnokság állása az utolsó forduló előtt: 1. Baracs SE 13 pont, 2. DPASE I. 11 pont, 3. Holler UNFC 1 pont, 4. DPASE II. 0 pont (versenyen kívül), 5. Aloha 0 pont (versenyen kívül), 6. Ikarusz Maroshegy 0 pont (versenyen kívül).

A rovat további hírei: Sport

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

2024. ápr. 23.

Összesen tizennégy dobogós helyezéssel, s az éremtábla hatodik helyével zárták az évadnyitó Máramarosi Kupát a DKSE ifjú kajak-kenusai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

2024. ápr. 22.

Tizenegy dobogós helyezéssel, az éremtábla hetedik helyén zárták legutóbbi versenyüket a DKSE korosztályos úszói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

2024. ápr. 22.

Csak a harmadik szettben tudta megszorítani az alsóházi tabellát vezető Miskolc gárdáját a DKSE felnőtt röplabda csapata az Extraliga hazai szezonzáróján.

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

2024. ápr. 21.

Félidőnként két-két gólt kapva szenvedett vereséget a több élvonalbeli játékossal megerősített Fehérvár FC II. vendégeként a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.

Hozta a kötelezőt a DFVE

Hozta a kötelezőt a DFVE

2024. ápr. 21.

Minden negyedet megnyerve aratott sima, 12-5-ös sikert az alapszakasz utolsó találkozóján a DFVE női vízilabda csapata a Szeged otthonában szombaton este.

Biztos Kohász-siker a Békéscsaba ellen

Biztos Kohász-siker a Békéscsaba ellen

2024. ápr. 20.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA női kézilabdázóinak a kiesés ellen küzdő Békéscsaba elleni hazai bajnokin.

Hazai búcsú a szezontól

Hazai búcsú a szezontól

2024. ápr. 20.

Hazai környezetben, a Dunaújvárosi Sportcsarnokban játssza le a 2023/2024-es szezon utolsó találkozóját a DKSE röplabda csapata a Miskolc ellen vasárnap délután öt órától.