Döntetlen az ESMTK ellen

spigott - 2017. július 15. 13:32

Több ajtó-ablak helyzetet kihagyott, így "csak" 1-1-es döntetlent ért el az ESMTK elleni edzőmeccsen a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

A felkészülési időszak második edzőmérkőzését játszotta ma délelőtt tizenegy órától a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata, mely ezúttal a szintén harmadosztályú ESMTK gárdáját látta vendégül az Agrospeciál Sporttelepen. Ahogy az előző heti, Budaörs elleni találkozót, úgy ezt sem kezdték túl jól Dobos Barna tanítványai, mert hiába fejelt Szepessy már a hatodik percben kapufára, a 10. percben mégis a vendégek szerezték meg a vezetést (0-1). Nem sokkal később ismét Szepessy Róbert veszélyeztetett fejjel, majd a 19. percben jött az egyenlítés is, mivel Tóth Tibor fordulásból lőtt a jobb alsóba úgy, hogy hiába vetődött a vendégek kapusa, nem volt esélye a hárításra.

A folytatásban is a DPASE irányította a meccset, de igazán nagy helyzetig csak a 38. percben jutott, ám hiába kapott remek kiugratást Tóth Szepessytől, sajnos a kapu mellé vágta a ziccert. A térfélcsere utáni első helyzet a pesterzsébeti csapaté volt, majd a mieink szerezhettek volna újabb gólt, ám nem sikerült kaput találniuk. A második felvonás lényegesen küzdelmesebb volt, mint az első, nem kímélték egymást a felek, s bár Szepessy újabb kapufájánál ismét nagyon közel volt a vezető találat megszerzéséhez a DPASE, újabb gól már nem született, így 1-1-es döntetlennel ért véget az összecsapás.

DPASE – ESMTK 1-1 (1-1)

DPASE: Vaszócsik – Ferencz, Csendes, Farkas, Király, Barna, Sándor, Bailo, Szepessy R., Csehi, Tóth T. Csere: Széll (kapus), Hompót, Somogyi, Tóth Á., Horváth, Dorogi, Molnár, Jerzsabek, Görbe, Holentoner. Vezetőedző: Dobos Barna.

A rovat további hírei: Sport

Elvárható a három pont megszerzése

Elvárható a három pont megszerzése

2024. már. 29.

A tabellán nyolcadik Tatabánya otthonában folytatja a bajnokság küzdelmeit a DFVE női vízilabda csapata szombaton délután négy órától.

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

2024. már. 29.

A második félidőt tizenöt góllal megnyerve aratott 32-20-as sikert a DKKA női kézilabda csapata a NEKA elleni hazai bajnokin.

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.