Szoros siker az oroszok ellen

spigott - 2017. augusztus 11. 16:00

Fordulatos mérkőzésen aratott 10-9-es győzelmet az orosz Kirisi ellen a Budakalászi SC női vízilabda csapata a budapesti masters világbajnokságon.

Negyedik mérkőzését játszotta csütörtökön a Budakalászi SC női vízilabda csapata a budapesti masters világbajnokságon. A Kis-Primász Ágnessel, Zsámbok Lilivel és Brávik Fruzsinával felálló magyar csapat ezúttal az orosz Kirisi ellen ugrott medencébe, s mivel ellenfelük eddigi összes meccsét megnyerte, bizony nehéz csata várt Györe Lajos együttesére. A mieink remekül kezdték a találkozót, már az első negyedet követően 4-0-ra vezettek, de az oroszok tetemes hátrányuk ellenére sem adták fel a küzdelmet, s egy 5-2-re megnyert második felvonással csökkentették minimálisra a két gárda közti különbséget.

Kép forrása: Budakalászi SC

A harmadik felvonásban újra a magyarok voltak jobbak, s bár a negyediket egy góllal a Kirisi nyerte, végül a Budakalászi SC örülhetett a 10-9-es sikernek, mely négy fordulót követően három győzelemmel és egy döntetlennel áll a hétcsapatos mezőny első helyén.

Budakalászi SC – Kinef-MS Kirisi 10-9 (4-0, 2-5, 2-1, 2-3)
Gólszerzőink: Stieber 3, Drávucz 2, Ipacs 2, Kis-Primász 1, Brávik 1, Zsoldos-Rédei 1.

A tabella állása a 4. játéknap után: 1. Budakalászi SC 7 pont, 2. Bay Area Masters (amerikai) 5 pont, 3. Kinef-MS Kirisi (orosz) 4 pont, 4. The Olympic Club (amerikai) 4 pont, 5. Eimsbuetteler TV 2 pont, 6. Bánki VSE (magyar) 0 pont, 7. English Roses (brit) 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Elvárható a három pont megszerzése

Elvárható a három pont megszerzése

2024. már. 29.

A tabellán nyolcadik Tatabánya otthonában folytatja a bajnokság küzdelmeit a DFVE női vízilabda csapata szombaton délután négy órától.

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

2024. már. 29.

A második félidőt tizenöt góllal megnyerve aratott 32-20-as sikert a DKKA női kézilabda csapata a NEKA elleni hazai bajnokin.

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.