Dunaújváros Hetilap

Jobbik sajtóközlemény

2017. szeptember 21. (csütörtök) 22:53 - doszerk

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Dunaújvárosi Alapszervezete az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz.

Közlemény

 

Reagálás Cserna Gábor közönséges magatartására:

A mai napon, (2017. 09.21) Cserna Gábor mintegy 45 ezer Dunaújvárosit alázott meg a közgyűlésen azzal, hogy a Fidesztől már megszokott, de a várostól eddig távolálló közönséges stílusban viselkedett Barta Endre képviselő felszólalása alatt.

A tanácskozás során a tanácsterem falára silány fideszes propagandát vetített ki, mialatt a Jobbik önkormányzati képviselője a valós problémákra akarta felhívni a figyelmet.

Cserna Gábornak inkább a városlakók problémáival kellene foglakoznia. Azzal, hogy a fiatalok miért hagyják el a városunkat a jobb élet reményében. Azzal, hogy az idős emberek nem láthatják gyermekeiket és unokáikat felnőni.

Mélységesen felháborító és elszomorító, hogy Cserna Gábor mind a közgyűlést, mind pedig a szépkorúakat a saját önös politikai céljaira használja fel ahelyett, hogy a szeretett városunk felvirágoztatásán dolgozna.

 

Jobbik Magyarországért Mozgalom Dunaújvárosi Alapszervezete    

A rovat további hírei: Közélet

Áramszünet lesz!

Áramszünet lesz!

2019. augusztus 17. (szombat)

Az E.ON folyamatos korszerűsítést hajt végre a városi hálózaton, melynek biztonságos elvégzése érdekében elengedhetetlen a vezetékek időszakos feszültségmentesítése. Ezért augusztus 28-án  8:30-tól várhatóan 15:30-ig áramszünet lesz az alábbi területeken.

Folytatódnak a járdafelújítások

Folytatódnak a járdafelújítások

2019. augusztus 17. (szombat)

Az elmúlt öt év munkája és az elmúlt három év tervezése után több száz méter járda újult meg a 6-os körzetben, az Építők útján.

Gyászjelentés

Gyászjelentés

2019. augusztus 16. (péntek)

Megrendült szívvel tudatjuk, hogy Pethő Vilmosné, született Pfeffer Ilona, 83 esztendős korában elhunyt. Örök nyugalomra 2019. augusztus 23-án,14.30-kor helyezik a dunaújvárosi temetőben.

Jó kezekben vagyunk

Jó kezekben vagyunk

2019. augusztus 16. (péntek)

A dunaújvárosiak élete a kórház és a mentőállomás szempontjából is jó kezekben van, hangsúlyozta Cserna Gábor polgármester, aki csütörtökön találkozott Kiss Miklós állomásvezető mentőtiszttel.

D+ Híradó - Vasmű klub, Vasmű út

D+ Híradó - Vasmű klub, Vasmű út

2019. augusztus 15. (csütörtök)

Vasmű klub és térfigyelő kamera, jó ütemben halad a Vasmű út felújítása - egy csokorban a nap legfontosabb hírei a D+TV Híradójában.

Jó ütemben halad a Vasmű út felújítása

Jó ütemben halad a Vasmű út felújítása

2019. augusztus 15. (csütörtök)

Cserna Gábor polgármester a Vasmű út felújításával kapcsolatban tartott sajtótájékoztatót a helyszínen, csütörtökön.

Légy szíves!

Légy szíves!

2019. augusztus 15. (csütörtök)

Kikerült a Petőfi iskola mellé az a hatalmas, szív alakú gyűjtőpont, ahová az adománynak szánt kupakokat várják. A gyűjtő Lassingleitner Fruzsina képviselőnek köszönhetően került ki, mint mondta, a városban több helyen várható még ehhez hasonló.