Vereség hazai pályán

spigott - 2017. szeptember 18. 20:22

Sok helyzetet kihagyott, így 2-1-es vereséget szenvedett a Debrecen elleni felkészülési mérkőzésen a Dunaferr DUE Renalpin FC futsal csapata.

A nyári-őszi felkészülés egyhangúságát is megszakítva játszott ma este edzőmérkőzést hazai környezetben a Dunaferr DUE Renalpin FC futsal csapata, mely az NB I-ben újonc Debreceni egyetem együttesét látta vendégül fél héttől a Dunaújvárosi Sportcsarnokban. Schrancz Balázs vezetőedző ezúttal sem számíthatott válogatott játékosaira, ám ezzel együtt is hasznos felkészülési találkozóra számított a várhatóan lelkes vendégek ellen. Lelkesedésben persze a mieink oldalán sem volt hiány, s bár az első nyolc-tízpercben több helyzetet is kialakítottak futsalosaink, ezekkel nem tudtak élni sőt, a debreceniek két próbálkozásánál Revelandnak is bizonyítania kellett felkészültségét. A szokás szerint futóórával mért negyven perces első félidő kiegyenlített játékot hozott, mindkét oldalon több helyzetet is kialakítottak a csapatok, de csak a dunaújvárosi Pál Patrik tudott betalálni tízméteresből, így a szünetre 1-0-s hazai előnnyel vonultak a csapatok.

Képek: DO-archív

A térfélcsere után mindenkinek játéklehetőséget adott Schrancz Balázs, akinek volt oka a bosszankodásra is, mert a második felvonást a debreceniek kezdték jobban, s szünet előtt is többször veszélyes Varga révén ki is egyenlítettek (1-1). A folytatásban előbb a debreceniek veszélyeztették többször Rigó kapuját, majd a túloldalon Velez, Csányi, Varga és Németh hagyott ki több ziccert, s erre rá is fáztak a mieink, mert a 61. percben Buka Bence már a vendégeket juttatta vezetéshez (1-2). Bár a Dunaferr nagy erőket mozgósított az egyenlítésért, a legnagyobb lehetőség így is a látogatók előtt adódott, ám Rigó egy tízméteres védésével tartotta meg az esélyt az egalizálásra. Ez azonban meg is maradt esélynek, mert az utolsó percekben már nem tudott betalálni ellenfele kapujába a Dunaferr, így némi meglepetésre a jól dolgozó Debrecen győzelmével ért véget a találkozó, míg a mieink elsősorban kihagyott ziccereik miatt szomorkodhattak a lefújás után.

A rovat további hírei: Sport

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

2024. már. 29.

A második félidőt tizenöt góllal megnyerve aratott 32-20-as sikert a DKKA női kézilabda csapata a NEKA elleni hazai bajnokin.

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.