Gólzápor az Acerbis Osztályban

spigott - 2017. október 20. 16:10

A hét gólt szerző Mazán Balázs vezérletével aratott 9-6-os győzelmet a Dunaferr Vasas együttese a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának csütörtöki mérkőzésén.

Két mérkőzéssel folytatódott, s fejeződött is be egyben csütörtökön este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának nyolcadik fordulója a Lorántffy iskola műfüves pályáján. A nap első találkozóját a középmezőny végén helyezkedő Szil-Ker Ablak és a sereghajtó, még pont nélkül álló Siker Ablak GSV csapatai vívták egymással, ám a legutóbbi két meccsét megnyerő Szil-Ker ezúttal esélyt sem adott ellenfelének, hiszen az első félidő után már 5-1-re vezetett, s végül 9-4-es sikerrel lépett előre a tabella hatodik helyére.

Este nyolc órától a minifutball vb-ről hazatérő válogatottjaival kiegészült Dunaferr Vasas mérette meg magát az utolsó előtti Kemi-Ker Kft. ellen. Tóth Imre együtteséből azonban nem Sós Márkó, vagy Rajz Miklós vitte a prímet az összesen tizenöt gólt hozó mérkőzésen, hanem Mazán Balázs, aki összesen hét alkalommal talált be a jól küzdő Kemi-Ker kapujába, óriási mértékben hozzájárulva így a Dunaferr háromgólos, 9-6-os győzelméhez.

Eredmények

Szil-Ker Ablak – Siker Ablak GSV 9-4 (5-1)
Kemi-Ker Kft. – Dunaferr Vasas 6-9 (3-5)

Az Acerbis Osztály állása a 8. forduló után: 1. Karmacsi Autó FC 24 pont, 2. Steelworkers 18 pont, 3. Dunaferr Vasas 18 pont, 4. Dunabiztos Micro 15 pont, 5. Fejó-Therm Kft. 10 pont, 6. Szil-Ker Ablak 9 pont, 7. SZP-Asztalos SE 5 pont, 8. GBB Kft. 5 pont, 9. Kemi-Ker Kft. 4 pont, 10. Siker Ablak GSV 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Kilenc érem az országos döntőről

Kilenc érem az országos döntőről

2024. ápr. 23.

Kiválóan szerepeltek a dunaújvárosi lábtoll-labdázók a Mohácson megrendezett országos diákolimpiai fináléban.

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

2024. ápr. 23.

Összesen tizennégy dobogós helyezéssel, s az éremtábla hatodik helyével zárták az évadnyitó Máramarosi Kupát a DKSE ifjú kajak-kenusai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

2024. ápr. 22.

Tizenegy dobogós helyezéssel, az éremtábla hetedik helyén zárták legutóbbi versenyüket a DKSE korosztályos úszói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

2024. ápr. 22.

Csak a harmadik szettben tudta megszorítani az alsóházi tabellát vezető Miskolc gárdáját a DKSE felnőtt röplabda csapata az Extraliga hazai szezonzáróján.

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

2024. ápr. 21.

Félidőnként két-két gólt kapva szenvedett vereséget a több élvonalbeli játékossal megerősített Fehérvár FC II. vendégeként a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.

Hozta a kötelezőt a DFVE

Hozta a kötelezőt a DFVE

2024. ápr. 21.

Minden negyedet megnyerve aratott sima, 12-5-ös sikert az alapszakasz utolsó találkozóján a DFVE női vízilabda csapata a Szeged otthonában szombaton este.

Biztos Kohász-siker a Békéscsaba ellen

Biztos Kohász-siker a Békéscsaba ellen

2024. ápr. 20.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA női kézilabdázóinak a kiesés ellen küzdő Békéscsaba elleni hazai bajnokin.