Ennél több kell!

doszerk - 2017. november 14. 16:03

Rossz felfogásban játszott, így nem volt esélye a győzelemre a Dunaújvárosi Sárkányok U18-as kosárlabda csapatának a fővárosban megrendezett korosztályos bajnokin.

Az Újpest ellen léptek pályára hétvégén a Dunaújvárosi Sárkányok U18-as kosárlabdázói az Országos Junior Bajnokság küzdelmeiben. Boda Gábor együttese nem a legjobb előjelekkel várta az összecsapást, ugyanis két kezdője is hiányzott a találkozóról, ráadásul három cserejátékosa sem állt a csapat rendelkezésére sérülés, vagy betegség miatt.
Talán ezért is, de a mérkőzés eleje egyáltalán nem úgy alakult, ahogy az a gárda szakvezetője remélte, s mint azt elárulta, már a kezdő sípszótól úgy tűnt, hogy a pályára lépők nem is igazán hitték el, hogy ezt a mérkőzést megnyerhetik. Ez sajnos az eredmény alakulásán is meglátszódott, ugyanis az első negyedben közel harminc pontig jutott a házigazda úgy, hogy a mieink mindössze a felére voltak képesek (29-16).

Képek: DO-archív

A folytatásban ugyan sikerült rendezni a sorokat, ám hiába találtak magukra a Sárkányok, a második és harmadik negyedet is minimális különbséggel elveszítették, így a záró etapra már nem sok izgalom maradt (76-59). Az utolsó felvonásban ugyan sikerült feljebb zárkózni, ám igazán szorossá már nem tudták tenni fiataljaink a találkozót, melyet megérdemelten, 98-91-re nyertek a fővárosiak. Mint azt Boda Gábor a mérkőzés után elmondta, ezúttal egyáltalán nem volt elégedett játékosai hozzáállásával, s ahhoz, hogy a közeljövő mérkőzésein sikeresebbek legyenek, sokkal nagyobb lendülettel, szorosabb védekezéssel és a taktikai utasításokat betartva kell játszaniuk.

Újpest-MT C – Dunaújvárosi Sárkányok U18 98-91 (29-16, 24-22, 23-21, 22-32)

A rovat további hírei: Sport

Hazai búcsú a szezontól

Hazai búcsú a szezontól

2024. ápr. 20.

Hazai környezetben, a Dunaújvárosi Sportcsarnokban játssza le a 2023/2024-es szezon utolsó találkozóját a DKSE röplabda csapata a Miskolc ellen vasárnap délután öt órától.

Kulcsfontosságú meccs vár a focistákra

Kulcsfontosságú meccs vár a focistákra

2024. ápr. 20.

A Fehérvár FC második csapatának otthonában folytatják a bajnokság küzdelmeit a Dunaújváros FC labdarúgói vasárnap délelőtt tizenegy órától.

DSTV: biztató bajnoki eredmények

DSTV: biztató bajnoki eredmények

2024. ápr. 19.

Április 9-12. között rendezték meg az országos felnőtt úszó bajnokság küzdelmeit a fővárosban – szép helyi eredmények születtek. A DKSE színeiben Kenyér Lilla, Kovács-Seres Hunor és Eszenyi Ábel indult – utóbbival és Berzlánovits Éva edzővel beszélgettünk a megméretés után. Hangkép.

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

2024. ápr. 19.

A kiesés elől menekülő Békéscsaba lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesének következő bajnoki ellenfele szombaton délután öt órától.

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

2024. ápr. 19.

Amennyiben nyer Szegeden, a harmadik helyen fejezi be a bajnokság alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata.

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.