Polgármesteri sajtóközlemény a távfűtésről

2017. november 16. (csütörtök) 15:10 - doszerk

Cserna Gábor polgármester a városi távfűtés témájában az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz.

Sajtóközlemény

Városunk fűtésével kapcsolatban szeretném tájékoztatni és egyúttal megnyugtatni a lakosságot, hogy Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata a jövőben is mindent megtesz annak érdekében, hogy a szolgáltatás elvárható minőségét fenntartsuk.

Folyamatos tárgyalásokat folytatunk a DVCSH Kft. szakembereivel annak érdekében, hogy a helyi szolgáltatás minősége biztosított legyen, és a városlakók is elégedettek lehessenek.

Hivatalunk várja a dunaújvárosiak jelzéseit, hogy a lehető leggyorsabban reagálhassunk a felmerülő problémákra. Ugyanakkor arra kérem a lakókat, hogy amennyiben problémát észlelnek a fűtőtesttel, akkor azt közvetlenül, vagy társasház esetén a közös képviselőn keresztül is jelezzék a szolgáltató szakemberei felé, akik megvizsgálják, és rövid időn belül orvosolják azt.

Dunaújváros lakói továbbra is bízhatnak abban, hogy a kiszámítható és minőségi szolgáltatás érdekében a jövőben is mindent megteszünk!

Dolgoznak a melegvíz szolgáltatás helyreállításán

2019. május 25. (szombat)

A DVCSH tájékoztatása szerint szinte az egész város területén akadozik a melegvíz szolgáltatás csőtörés miatt. A cég szakemberei nagy erőkkel dolgoznak a hiba elhárításán, várhatóan délutánra újra lesz melegvíz a háztartásokban.

Beindult a Családi Hétvége

2019. május 25. (szombat)

Négy nagykoncerttel startolt el a 2019-es Családi Hétvége az Alsó Duna-parton. Az időjárás kegyes volt a látogatókkal, a legnagyobb buli pedig a Follow the Flow koncertjén volt, a legjobb muzsikát pedig a Zorall tolta.

Kilencvenévesen is jó kedélyű

2019. május 24. (péntek)

Pető János világéletében kedves természetéről volt híres, főleg a Barátság városrészben, ahol éveken át dolgozott az ABC-ben, ez pedig kilencven éves korában sem változott meg.

D+ Híradó - Konferencia és sportnap

2019. május 24. (péntek)

Vasárnap választás, konferencia a városházán, sportnap az ovisoknak - egy csokorban a nap legfontosabb hírei a D+TV Híradójában.

A kanyarban sincs a dunaújvárosi ellenzéki összefogás

2019. május 24. (péntek)

Lakossági fórumot tartott a Mindenki Magyarországa Mozgalom szerdán a Munkásművelődési Központban.

Minden, amit a Családi Hétvégéről tudni kell

2019. május 24. (péntek)

Itt a legnagyobb és a legjobban várt városi nagyrendezvény, a Családi Hétvége. Csokorba szedtük a legfontosabb információkat. Programok, koncertek, időrend, hasznos tudnivalók egy helyen. Mindenki érezze jól magát, mutatjuk a táncrendet és az "étlapot".

D+ Híradó - Sajtóbejárás, arborétumi séta

2019. május 23. (csütörtök)

Sajtóbejárás a családi hétvége előtt, könyvtárosok az arborétumban, nyílt nap a kórházban - egy csokorban a nap legfontosabb hírei a D+TV Híradójában.