Sztárban Sztár győzelem - Kulisszatitkok a családtól

Molnár Emese - 2017. november 13. 21:27

Az ország legnagyobb házibuliját vasárnap Horváth Tamás nyerte. A családja itthon Dunaújvárosban nagyon várja már, a nagy győzelem óta még nem tudtak vele személyesen találkozni. Mi elértük Tomi testvérét, Jankót és a család egyik közeli barátját Hajnalkát, akik elmondták, milyen volt itthonról átélni Tomi szárnyalását és győzelmét a Sztárban Sztár műsorában.

Horváth Jankó:

- Mérhetetlenül örülök Tomi győzelmének! Vasárnap csak SMS-t tudtam írni neki, nagyon elfoglalt, de ma már sikerült telefonon beszélnünk. Igazság szerint még kicsit felfoghatatlan, mondhatni sokk-hatás alatt a család, hogy egy ilyen műsort megnyert. Megbeszéltük, hogy napokon belül összeül az egész család apuéknál és megünnepeljük az ő győzelmét, és azt, hogy a legújabb videóklippemet, Miért voltam kevés címmel, már több mint 17 ezren nézték meg a Youtube-on alig két hét alatt. Sajnos egyik adáson sem tudtam ott lenni, mert fellépéseim voltak, a Digitál zenekarral és szólóban is. Amikor éppen vasárnap volt fellépésem, rengetegen hívtak, hogy mikor van szünet az adásban, és hogy áll Tomi a szavazásban, így tudtam követni, hogy mi van vele. Minden koncerten buzdítottam a rajongókat, hogy vasárnaponként szavazzanak Tomira. Sőt, a Facebook oldalamon is hétről-hétről izzítottam az ismerősöket a voksolásra. A legutóbbi rendezvényen, a Szent Pantaleon Kórház jótékonysági bálján pedig még a polgármester is bemondta, hogy segítsük Tomit a szavazatokkal a döntőben. Szerintem egyértelműen az utolsó adásban volt a legjobb, amikor Michael Jackson dalt énekelt. Gyerekkorunk kedvence, még én „fertőztem” meg vele. Jackón nőttünk fel, nagyon sok élményt, erőt, álmot adott nekünk, ezért is lettünk zenészek. Mindig kérdeztem Tomit, hogy na mikor fog már Michael Jaksont énekelni, de megérte várni. Mondtam is neki, hogy nem is lehetett volna jobban megkoronázni ezt az egész műsort, a döntőt, mint ezzel a dallal. Ezen kívül nekem még az is nagyon tetszett, amikor Charles Benningtont alakította és egy Linkin Park számot énekelt. Mindig is segítettük és segítjük egymást, a műsor során is rendszeresen kikérte a véleményemet. Amikor a Poór Péter szám volt a soron, még az utolsó napon is felhívtam, hogy ugye nem felejted el, hogy a végén van egy modulálás. Ő pedig persze nevetve mondta, hogy nem, dehogy. Nagyon büszkék vagyunk egymásra - mondta a DO-nak Horvát Tamás testvére, Jankó.

 

 

Molnár-Kovács Hajnalka:

- Tomit már kiskora óta ismerem, a család kapcsolata még arra az időre nyúlik vissza, amikor az apukája, Horváth János katona lett Dunaújvárosban, és egyébként is, „zenebolond” mind a két család, a férjem, Molnár Zoltán énekes, Bálintunk pedig szintén kóstolgatja már ezt a pályát. És természetesen Tomi nagy rajongója. Nagyon örültünk neki, amikor megtudtuk, hogy bekerült a műsorba, minden adást megnéztünk otthon a tévében, és persze mindegyikünk telefonjáról küldtük a szavazatokat. Amikor pedig kimondták a nevét a döntőben, hogy megnyerte, hát örömünkben sikítoztunk a tévé előtt. Szerintem hatalmasat változott az elmúlt hetek során, ő volt a legsokoldalúbb előadó. Sajnos a győzelem óta még nem tudtunk vele beszélni, de nagyon büszkék vagyunk rá, megérdemelte! Nagyon akart bizonyítani, nagyon küzdött, megdolgozott érte, volt olyan például, amikor a Freddy Mercury produkció volt soron, még külön termet is bérelt az MMK-ban, annyira készült az élő adásra. A testvérével gyerekkora óta Michael Jacksont hallgattak, ő volt a kedvencük, éppen ezért hatalmas lökést adhatott neki az, hogy az utolsó produkció során Michael Jackson dalt adott elő. Nekem még az is nagyon tetszett, amikor Poór Pétert alakította, nagyon kedves, humoros volt számomra - mondta Molnár-Kovács Hajnalka, a család közeli barátja.

A rovat további hírei: Mozaik

Tojásfát állítottak a Kertvárosban (galériával)

Tojásfát állítottak a Kertvárosban (galériával)

2024. már. 28.

Az országban nagyon sok helyen állítanak tojásfát húsvét előtt. Aki Dunaföldváron jár ebben az időszakban, már évek óta gyönyörködhet a főtér egyik különleges ékességében. Pontosan innen jött az ötlet – majd került át a hagyomány Dunaújvárosba is, a Kertvárosba.

Hasznos tanácsok, hogy elkerüld a tipikus lazúrozási hibákat!

Hasznos tanácsok, hogy elkerüld a tipikus lazúrozási hibákat!

2024. már. 27.

Számos olyan kisebb-nagyobb munka van egy otthon kialakítása, felújítása során, amelyet magunk is elvégezhetünk, ugyanis nem igényel különösebb szaktudást, speciális szerszámokat és eszközöket. A felületkezelések is ilyenek. (X)

Széchenyi 70: pompás gála és nagyszerű "Nagy Találkozás" (galériával)

Széchenyi 70: pompás gála és nagyszerű "Nagy Találkozás" (galériával)

2024. már. 26.

Nagyon szubjektív és nagyon nosztalgikus beszámoló következik, drága olvasók és aranyos mindenki, egyszerűen nem tudok elfogultság nélkül nyilatkozni arról a jubileumi eseménysorról, amivel a 70. születésnapját ünnepelte a Széchenyi István Gimnázium. (Nekem, naná: a Münnich.)

Motorfelújítás profi kivitelben

Motorfelújítás profi kivitelben

2024. már. 26.

Egy veterán autó, vagy annak egy bizonyos részének felújítása nemes feladat, ugyanakkor elképesztően komplex, idő-, pénz-, és energiaigényes folyamat is egyben. (X)

Dunaújváros sokkal több mint egy iparváros

Dunaújváros sokkal több mint egy iparváros

2024. már. 26.

Városunk az ország egyik legtöbb zöldfelülettel rendelkező települése, történelme pedig bőven visszanyúlik Sztálinváros építésének kezdetén túlra. Bővelkedünk természeti és kulturális kincsekben, felsorolni is nehéz, hogy mennyi itt a látnivaló, amire büszkék lehetünk. 

Amit egy szauna karbantartása, tisztítása kapcsán tudni kell

Amit egy szauna karbantartása, tisztítása kapcsán tudni kell

2024. már. 26.

Ma már nem luxus egy saját otthoni szauna, de fontos ennek precíz elhelyezése és karbantartása. Ehhez szükséges egy vízszintes, teherbíró alap melyen el tudjuk helyezni szaunánkat, és persze fontos az is, hogy az alap elbírja a szauna, valamint a benne tartózkodó személyek súlyát. (X)

Így lehetsz te is profi sportfogadó

Így lehetsz te is profi sportfogadó

2024. már. 25.

Mivel az emberek szeretik a sportokat, így előszeretettel élnek a sportfogadás lehetőségével is. A többségük viszont sejtésekre alapozva, ösztönösen rakja meg tétjeit, lehet, hogy párszor bejön nekik, de hosszú távon garantáltan pénz nélkül távoznak a kasszáktól. (X)