Verhető ellenfél a kupában

spigott - 2017. november 14. 11:47

Idegenben, a Békéscsaba ellen játszik a Magyar Kupa negyedik fordulójában a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.

A Magyar Kézilabda Szövetségben elkészítették a Magyar Kupa negyedik fordulójának párosítását. A sorsoláson eldőlt, hogy a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia együttese ezúttal is idegenben lép majd pályára, méghozzá a Békéscsaba ellen, a kiírás szerint 2018. január 17-én. A továbbjutás egyetlen mérkőzésen dől el, s a kupa szabályai szerint döntetlen esetén a vendégcsapat jut tovább a következő fordulóba.

Kép: DO-archív

A két gárda az idén már találkozott egymással, ám a békéscsabai bajnoki nem hozott túl nagy csatát, mert a DKKA kézilabdázói simán, 34-22-re nyerni tudtak ellenfelük otthonában, s reményeink szerint a kupamérkőzésen is a mieink örülhetnek majd a továbbjutást jelentő sikernek.

A Magyar Kupa 4. fordulójának sorsolása

Kisvárdai KC - GVM Europe-Vác
Alba Fehérvár KC - Siófok KTC KFT
ÉRD - DVSC-TVP
EUbility Group-Békéscsaba - DKKA

A rovat további hírei: Sport

DSTV: eredményes lövészek

DSTV: eredményes lövészek

2024. ápr. 25.

Nagyjából fél évvel ezelőtt forgattunk utoljára a Főnix Lövész SE alakulatánál – azóta is sikert sikerre halmoztak, és nagyon sok versenyen vettek részt a tagok. Ráadásul azóta újra birtokba vehették a lőteret is, amely jelentős segítség az egyesület számára – örömteli hírekről számolt be Vinczellér Imre. Hangkép.

Jól hajráztak az akadémisták

Jól hajráztak az akadémisták

2024. ápr. 25.

A Szolnok és a Miskolc ellen sem veszítettek szettet a DSE Röplabda Akadémia fiataljai a bajnoki középszakasz utolsó előtti fordulójában.

Hátrányban a DFVE

Hátrányban a DFVE

2024. ápr. 25.

Védekezésben nem ment női vízilabdázóinknak a Ferencváros ellen, így a zöld-fehérek kerültek előnybe a bajnoki döntőért vívott párharc első felvonásán a fővárosban.

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

2024. ápr. 24.

Pozitív élményekkel és egy értékes hetedik helyezéssel tért haza a dunaújvárosi Dragon Steel SE a 13. Hosszú Távú Sárkányhajó Magyar Bajnokságról.

Újra élen a Karmacsi

Újra élen a Karmacsi

2024. ápr. 24.

A listavezető elleni győzelemmel feledtette korábbi botlását a Karmacsi Autó FC együttese a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar Csoportjában.

Már a döntőért küzd a DFVE

Már a döntőért küzd a DFVE

2024. ápr. 24.

A Ferencváros otthonában kezdi meg a két nyert mérkőzésig tartó bajnoki elődöntőt a DFVE női vízilabda csapata ma este nyolc órától.

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

2024. ápr. 23.

A helyi nevelésű szakember munkáját Revák Zolták és Hetler Ádám segítik másodedzőként, míg a kapusok szakmai munkájáért Pinczés Bendegúz felel a DAB hokisainál a 2024/2025-ös szezonban.