Sikeres évet zárt a DPASE

Szárszó Lajos - 2017. december 16. 7:31

December közepén ismét összegyűlt a labdarúgók nagy családja, hogy közösen ünnepeljék meg az év sikereit, legsikeresebb játékosait.

A karácsonyi ünnep közeledtével, az elmúlt évek hagyományát folytatva ünnepi hangulatban találkoztak a Dunaújváros PASE labdarúgói, ezúttal a Dunaújváros Sportcsarnokban, hogy közösen elevenítsék fel a 2017-es esztendő történéseit, legemlékezetesebb, legszebb pillanatait. A lelátókon helyet foglaltak a legkisebbek és a legnagyobbak is, akik között több olyan korosztály örülhetett annak, hogy saját bajnokságában remekül szerepelt, vagy, mint a felnőttek, az első helyen zárták az őszi szezont. Mint az az ünnepi összegzés során elhangzott, mind a korosztályos és felnőtt csapatok megdolgoztak győzelmeikért, akik mindannyian alázattal, elkötelezetten, a futballtól kapott szenvedéllyel tették dolgukat az edzéseken és a mérkőzéseken egyaránt.

Kép forrása: DPASE

Az ünnepség folytatásában az előző évek hagyományaihoz hasonlóan egyéni díjakat adtak át, ezen kívül gratuláltak az utánpótlás csapatok közül kiemelkedő teljesítményt nyújtó közösségeknek. A gratuláció a felnőtt együttesnek is kijárt, mely megfiatalított csapattal a tabella élén, az 1. helyen állva zárja az őszi szezont, így egy jó tavaszi sorozat után akár arról is beszélhetünk, hogy ők egy osztállyal feljebb lépjenek.

Egyéni díjazottak, vagyis az év játékosai:

U7 - Csikós Bálint
U8 - Kiss Nikolasz
U9 - Nagy Zsigmond
U10 - Terejánszki Noel
U11 - Káveczki Kristóf
U12 - Czigler Gergely
U12 – es csapat minden játékosa elismerő oklevél
U13 - Kovács Gergő
2006-os korosztály - Kovács Adorján
U14 - Kocsis Martin U15 - Fábián Imre
Leány U16 - Mosonyi Boglárka
U17 - Kovács Barnabás
U19 - Holentoner Edvin

Az utánpótlás legjobbjai után az ez évben kiemelkedő teljesítményt nyújtó felnőtt labdarúgók, vagyis az év játékosainak díjazása következett. A felnőtt női csapat év játékosa ismét Domján Boglárka lett, míg a férfiaknál Farkas Viktor vehette át a kitüntetést. Az idén ismét átadásra került a Dunaújváros Labdarúgásáért kitüntetés, melyet ezúttal a legendás Tóth István vehetett át, majd Barkóczi Gyula fiatal tehetséges énekes dalával kívántak mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepet és boldog újévet.

A rovat további hírei: Sport

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.