Újpesten zárja az évet a DAB

spigott - 2017. december 30. 7:56

Az Erste Liga harmadik helyén álló Acélbikák a negyedik Újpest vendégeként korcsolyáznak jégre az Erste Liga utolsó idei találkozóján.

Embert próbáló napok állnak a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói mögött, ugyanis Jason Morgan tanítványai az elmúlt két fordulóban legyőzték a második MAC, valamint a listavezető DVTK együttesét is. Aki azt gondolná azonban, hogy ennél már csak könnyebb csaták várnak a dunaújvárosi hokisokra, az nagyot téved, mivel ma este fél héttől az UTE vendégeként kell pályára lépnie a Bikáknak. A találkozó mindkét gárda számára rendkívül fontos, mert a mieink szeretnék megtartani sőt, megerősíteni harmadik helyüket, míg a fővárosi lila-fehérek előrébb vágynak a negyedik pozícióból, vagyis újabb kőkemény meccsre számíthatnak az Acélbikák játékosai, akiknek ezen a találkozón le kell mondaniuk az Újpestről Dunaújvárosba szerződött Becze Tihamér szerepléséről.

Tisztában van a feladat nehézségével a DAB kanadai szakvezetője, Jason Morgan is, aki a DVTK elleni fegyelmezett, elszánt játékos várja el tanítványaitól a ma este fél hékor kezdődő rangadón is.
- Tudom, hogy mindig ismétlem magam, de nem mondhatok mást: az egyik legnagyobb teszt vár a csapatra a holnapi napon. Az Újpest jó szériában van, remek jégkorongot játszanak, nem lesz egyszerű megállítani őket a saját pályájukon. Ugyanazt a mentalitást kell hoznunk, amivel a DVTK ellen is játszottunk. A tabella nagyon szoros, nem engedhetjük meg magunknak, hogy levegyük a lábunkat a gázpedálról.

A rovat további hírei: Sport

Felemás hétvége az utánpótlásnál

Felemás hétvége az utánpótlásnál

2024. ápr. 16.

A DFVE női vízilabdázóinak serdülői kikaptak, az ifjúságiak viszont nyerni tudtak a Ferencváros elleni hazai bajnokin.

Még van esély az alsóház megnyerésére

Még van esély az alsóház megnyerésére

2024. ápr. 16.

Hatékonyabb második félidei játékával aratott magabiztos győzelmet Érden a Dunaújváros Futsal együttese az NB II alsóházának hétfő esti fordulójában.

Még előrébb léptek a Lorántffy röplabdázói

Még előrébb léptek a Lorántffy röplabdázói

2024. ápr. 15.

Tavalyi eredményükön öt helyet javítva fejezték be az országos diákolimpia debreceni fináléjának küzdelmeit a Lorántffy iskola leány röplabdázói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Otthon tartotta a pontokat a TFSE

Otthon tartotta a pontokat a TFSE

2024. ápr. 15.

Kettő sima és egy szorosabb szettben szenvedett vereséget a DKSE röplabda csapata a TFSE vendégeként lejátszott bajnokin vasárnap este.

Nem borult a papírforma Iváncsán

Nem borult a papírforma Iváncsán

2024. ápr. 15.

Az éllovas Iváncsa félidőnként két-két gólt szerezve tartotta otthon a bajnoki pontokat a Dunaújváros FC elleni vasárnapi találkozón.

Kilenc dunaújvárosi érem a Matolayn

Kilenc dunaújvárosi érem a Matolayn

2024. ápr. 14.

A DKSE versenyzői közül Mayer Gréta három, Szij Emese hat dobogós helyezéssel zárta a tornászok 28. Matolay Elek Női Nemzetközi Emlékversenyét.

A fővárosba látogatnak a röplabdázók

A fővárosba látogatnak a röplabdázók

2024. ápr. 14.

A TFSE vendégeként folytatja az Extraliga alsóházának küzdelmeit a DKSE felnőtt röplabda csapata vasárnap este hat órától.