Már csak egy csapat hibátlan

spigott - 2018. január 12. 12:59

A Dunabiztos Micro és a City Cafe veresége után már csak a Steelworkers együttese nem veszített pontot a városi futsal bajnokság alapszakaszában.

Négy találkozóval folytatódott szerdán és csütörtökön a városi futsal bajnokság alapszakaszának küzdelemsorozata az Arany iskola tornatermében, ahol először a Gazdagok és Szépek gárdája mérte össze erejét az A-csoportot vezető Dunabiztos Microval. A két élcsapat találkozója nagy csatát hozott, melyben előbbi a félidőben már három góllal vezetett, s ugyan a Dunabiztos a hajrában minimálisra csökkentette hátrányát, végül némi meglepetésre a Gazdagok és Szépek örülhettek a 6-4-es sikernek, mellyel át is vették a vezetést csoportjukban.

Képek: DO-archív

Komoly gólpárbajt hozott a Yaffaszünet és a Kan Ászok mérkőzése, melyen előbbi tizenkettő, míg utóbbi nyolc alkalommal talált kapuba, a Steelworkers viszont hozta a kötelezőt, 6-2-re legyőzte a City Cafe gárdáját, így a mezőnyben egyedüliként hibátlan teljesítménnyel, öt mérkőzésen aratott öt sikerrel vezeti a B-csoport tabelláját. A csütörtöki játéknap utolsó összecsapásán az FC Fakabát is megszerezte első pontját, miután 5-5-ös döntetlent játszott a B-csoport ötödik helyén álló Kulcs SE együttesével.

Eredmények

Gazdagok és Szépek – Dunabiztos Micro 6-4 (4-1)
Yaffaszünet – Kan Ászok 12-8
City Cafe – Steelworkers 2-6 (2-3)
FC Fakabát – Kulcs SE 5-5

A bajnokság állása

A-csoport: 1. Gazdagok és Szépek 12 pont, 2. Kemi-Ker Kft. 12 pont, 3. Dunabiztos Micro 12 pont, 4. Siker Ablak GSV 9 pont, 5. Yaffaszünet 7 pont, 6. B.T. Mirage 3 pont, 7. Kan Ászok 3 pont, 8. Zéró Tolerancia 1 pont.

B-csoport: 1. Steelworkers 15 pont, 2. City Cafe 12 pont, 3. Perkátai SE 9 pont, 4. Dunaferr DUE Renalpin FC 9 pont, 5. Kulcs SE 7 pont, 6. Black & White 3 pont, 7. FC Fakabát 1 pont, 8. Papa SE 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Elvárható a három pont megszerzése

Elvárható a három pont megszerzése

2024. már. 29.

A tabellán nyolcadik Tatabánya otthonában folytatja a bajnokság küzdelmeit a DFVE női vízilabda csapata szombaton délután négy órától.

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

2024. már. 29.

A második félidőt tizenöt góllal megnyerve aratott 32-20-as sikert a DKKA női kézilabda csapata a NEKA elleni hazai bajnokin.

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.