Sima győzelem a Szombathely ellen

Szárszó Lajos - 2018. január 13. 16:46

A Dunaferr SE Röplabda Akadémia U21-es csapata a bajnokság második vonalában, három szettben, mindössze 60 perc alatt győzte le a szombathelyieket.

Az elvárásoknak megfelelően játszotta le szombat kora délutáni mérkőzését az NBII-es bajnokságban a Dunaferr SE Röplabda Akadémia együttese, akik a Szombathely együttesét fogadták. Bár Tomanóczy Tibor vezetőedző a vasárnapi, Debrecen elleni, 16.30-kor kezdődő NBI-es meccs miatt pihentette alapembereit, a győzelmet így is sikerült megszerezni. A Dunaferr fiataljai az első szettben még keresték a játék ritmusát, melyben pont ezért kétszer is időt kellett kérjen a hazai csapat, a végjátékban mégis sikerült felülkerekedniük Szabó Gábor gárdája felett (25:22). Miután az első játékot 22 perc alatt hozták, a másodikban már sokkal jobban koncentráltak.

A vendégek keresték ebben a szakaszban önmagukat a jól játszó újvárosiakkal szemben, de nem sok sikerrel, így ez a játék nagyon sima lett (25:10). A záró szettben ismét Tomanóczy Tibor fiai koncentráltak jobban, de ebben a szakaszban már az erőlétbeli különbség is kijött, így a vége sima lett (25:20). Ez a győzelem jó ráhangolódás volt a Debrecen elleni vasárnapi NB I-es mérkőzésre.

DSE Röplabda Akadémia – Szombathely 3:0 (25:22, 25:10, 25:20)

DSE Röplabda Akadémia: Tomanóczy Bálint, Iván Gergő, Laczi Dominik, Iván Bence, Mihucz Csaba, Bohnicsek Szilveszter, Csizmadia Tamás, Móró Ákos, Matyiák Árpád, Amdegha Ádám, Majoros Balázs, Balázs Bálint, Sárközi Kálmán (liberó), Ihász Bence (liberó). Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

Szombathely: Kowetsny Barnabás, Imre Dániel, Szabó Ármin, Marsai Richárd, Bodonics Árpád, Újvári Tamás, Pék Marcell, Barbalics Mátyás, Szabó Gábor, Koller Domonkos (liberó). Vezetőedző: Szabó Gábor.

A rovat további hírei: Sport

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

2024. már. 29.

A második félidőt tizenöt góllal megnyerve aratott 32-20-as sikert a DKKA női kézilabda csapata a NEKA elleni hazai bajnokin.

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.