Veretlen fiatalok

spigott - 2018. február 13. 18:19

Jól szerepeltek a hétvégén megrendezett viadalon a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia utánpótlás együttesei.

Hatcsapatos tornát rendezett hétvégén a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia az U13-as korosztály számára. A viadalon a házigazdák két együttesén kívül a Vác, a Piliscsaba és az Érd vett részt, utóbbi a mieinkhez hasonlóan két csapattal indult a megméretésen. A csoportkört mindkét dunaújvárosi csapat veretlenül zárta, ám az U14-esek versenyen kívül indultak a tornán, ezért ők végül nem a döntőben léptek pályára, hanem a harmadik helyért.

Kép: DO-archív

A DKKA fiataljai a helyosztókon sem hibáztak, s mint azt Takács Józsefné, az U13-asok edzője kiemelte nagyon hasznos volt számukra a viadal, melyen mindenkinek lehetőséget tudott adni, s élesben is tudták gyakorolni az edzéseken tanult új védekezési és támadási megoldásokat, emellett az is kiderült, hogy milyen területeken kell még pontosítania játékán tanítványainak.

Végeredmény: 1. DKKA U13, 2. Érd "B", 3. Érd "A"

Különdíjasok:

Legjobb kapus: Szilágyi Panna (Érd)
Legügyesebb játékos: Varjas Lara (DKKA U13)
Gólkirálynő: Kecskés Noémi (DKKA U13)

A DKKA U13-as csapatának tagjai: Hódosi Kamilla, Péli Dorottya, Imre Viktória, Váradi Hanna, Varjas Lara, Wenszky Janka, Kecskés Noémi, Bankó Zoé, Vaszócsik Míra, Tóth Tiffani, Dobos Hanna, Hólik Anna, Balogh Dóra, Garbacz Petra. Edző: Takács Józsefné.

A DKKA U14-es csapatának tagjai: Reszegi Dóra, Fülöp Fanni, Kátai Edina, Keresztes Elizabet, Gál Borbála, Slett Enikő, Somogyi Anna, Cserepes Laura, Jánosházi Mónika, Vargyas Réka, Farkas Kitty, Hetyei Kincső, Bartók Csenge. Edző: Takács Árpád.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.

Újra élen a címvédő

Újra élen a címvédő

2024. ápr. 17.

Magabiztos győzelemmel vette vissza a tabella első helyét a Karmacsi Autó gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjában.

Két játékos távozik a DKKA-tól

Két játékos távozik a DKKA-tól

2024. ápr. 17.

Nick Viktória kilenc, Horváth Petra két szezont követően távozik a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesétől.

Felemás hétvége az utánpótlásnál

Felemás hétvége az utánpótlásnál

2024. ápr. 16.

A DFVE női vízilabdázóinak serdülői kikaptak, az ifjúságiak viszont nyerni tudtak a Ferencváros elleni hazai bajnokin.