Biztos DKKA-sikerek

spigott - 2018. április 16. 8:04

A DKKA harmadik csapata huszonegy, míg a második számú együttes hétgólos különbséggel nyerte újabb mérkőzését a serdülő bajnokságban.

Két mérkőzésen három dunaújvárosi csapat lépett pályára hétvégén a harmadosztályú serdülő kézilabda bajnokság újabb fordulójában. A dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia harmadik számú együttese a Duna-Pent ellen mérette meg magát a sportcsarnokban, s mivel az összecsapás előtt az akadémisták az első, míg ellenfelük a tizedik helyen állt a tabellán, ezért egyértelműen előbbiek voltak a mérkőzés esélyesei. A meccs elején azonban még jól tartotta magát a "hazai csapat", ám idővel egyre inkább kiütközött a két gárda közti tudáskülönbség, s a félidei szünetre már a DKKA vonulhatott 17-9-es vezetéssel. A térfélcserét követően tovább nőtt a különbség a csapatok között, s bár az akadémisták 38-17-es győzelmet arattak, Takács Józsefné vezetőedző nem volt teljesen elégedett, hiszen védekezésben valamivel többet várt tanítványaitól.

Kép: DO-archív

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia második számú serdülő csapata idegenben, a nyolcadik helyezett Hévízi SK ellen mérette meg magát. Nem várt tehát könnyű feladat fiataljainkra, ám Takács árpád tanítványai már az első félidő után négy góllal, 12-8-ra vezettek, s mivel a fordulás után is jobban játszottak vetélytársuknál, végül 25-18-as sikernek örülhettek. A DKKA III. tizennyolc találkozót követően kényelmes, hatpontos előnnyel vezet a Pécs előtt, akadémiánk második csapata továbbra is a negyedik huszonhét szerzett ponttal, míg a Duna-Pent a tizedik helyről várja a bajnokság folytatását.

A rovat további hírei: Sport

Felemás hétvége az utánpótlásnál

Felemás hétvége az utánpótlásnál

2024. ápr. 16.

A DFVE női vízilabdázóinak serdülői kikaptak, az ifjúságiak viszont nyerni tudtak a Ferencváros elleni hazai bajnokin.

Még van esély az alsóház megnyerésére

Még van esély az alsóház megnyerésére

2024. ápr. 16.

Hatékonyabb második félidei játékával aratott magabiztos győzelmet Érden a Dunaújváros Futsal együttese az NB II alsóházának hétfő esti fordulójában.

Még előrébb léptek a Lorántffy röplabdázói

Még előrébb léptek a Lorántffy röplabdázói

2024. ápr. 15.

Tavalyi eredményükön öt helyet javítva fejezték be az országos diákolimpia debreceni fináléjának küzdelmeit a Lorántffy iskola leány röplabdázói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Otthon tartotta a pontokat a TFSE

Otthon tartotta a pontokat a TFSE

2024. ápr. 15.

Kettő sima és egy szorosabb szettben szenvedett vereséget a DKSE röplabda csapata a TFSE vendégeként lejátszott bajnokin vasárnap este.

Nem borult a papírforma Iváncsán

Nem borult a papírforma Iváncsán

2024. ápr. 15.

Az éllovas Iváncsa félidőnként két-két gólt szerezve tartotta otthon a bajnoki pontokat a Dunaújváros FC elleni vasárnapi találkozón.

Kilenc dunaújvárosi érem a Matolayn

Kilenc dunaújvárosi érem a Matolayn

2024. ápr. 14.

A DKSE versenyzői közül Mayer Gréta három, Szij Emese hat dobogós helyezéssel zárta a tornászok 28. Matolay Elek Női Nemzetközi Emlékversenyét.

A fővárosba látogatnak a röplabdázók

A fővárosba látogatnak a röplabdázók

2024. ápr. 14.

A TFSE vendégeként folytatja az Extraliga alsóházának küzdelmeit a DKSE felnőtt röplabda csapata vasárnap este hat órától.