Élesedő küzdelem a bajnoki címért

spigott - 2018. április 25. 12:47

A bajnoki tabella első öt helyezettje egyaránt pályára lépett a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának keddi fordulójában.

Három összecsapással kezdődött meg kedden este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának 17. fordulója a Lorántffy iskola műfüves pályáján. A másodosztályú pontvadászat újabb játéknapja komoly izgalmakat ígért, ugyanis a tabella első öt helyezettje egyaránt megmérette magát, vagyis a végső győzelem szempontjából is igen fontos mérkőzések vártak a résztvevőkre. A programot az ötödik helyezett Gyalog Galopp kezdte, mely az utolsó előtti Papa SE ellen igyekezett megtörni három meccsből álló rossz sorozatát. Petrás Gáborék azonban az első felvonásban még alaposan megszenvedtek ellenfelükkel, ám a szünetben rendezték soraikat, s az összesen öt gólt szerző Bibel Zoltán vezérletével 6-1-s győzelmet arattak.

Kép: DO-archív

A nap második találkozóján a második Akrasz-Bau a vele azonos pontszámmal álló Gazdagok és Szépek ellen mérette meg magát. Az első felvonás derekáig két-két gólt szereztek a felek, ám a pihenőre már utóbbiak vonulhattak kétfás előnnyel (2-4). A fordulást követően is nagy csatát vívtak egymással a felek, gól azonban már csak egy született, s mivel ezt a Gazdagok és Szépek gárdája szerezte, így ők váltak a listavezető Asztalos Gumiszervíz első számú kihívóivá a bajnoki aranyért folytatott küzdelemben. Az éllovas ezúttal az ötödik Varázs Kép ellen igyekezett begyűjteni a pontokat, ám az első felvonásban nagyon érett a meglepetés, mivel a félidei szünethez érve utóbbiak álltak közelebb a sikerhez (1-2). A fordulást követően viszont nagyon összekapták magukat a "gumisok", s egymás után hat gólt szerezve döntötték el a találkozót, s léptek egy újabbat a bajnoki cím megszerzése felé.

Eredmények

Papa SE – Gyalog Galopp 1-6 (1-1)
Akrasz-Bau SE – Gazdagok és Szépek 2-5 (2-4)
Asztalos Gumiszervíz – Varázs Kép 7-2 (1-2)

A Campus Osztály állása: 1. Asztalos Gumiszervíz 34 pont, 2. Gazdagok és Szépek 31 pont, 3. Akrasz-Bau SE 28 pont, 4. Gyalog Galopp 28 pont, 5. Varázs Kép 26 pont, 6. Széchenyi Pékség 20 pont, 7. Black & White 17 pont, 8. B.T. Mirage 16 pont, 9. Irapuato 15 pont, 10. Papa SE 8 pont, 11. Unió Taxi 6 pont.

A rovat további hírei: Sport

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.