Fokozódó izgalmak a Campusban

spigott - 2018. április 21. 13:08

Korán hátrányba került, de végül simán nyert az Akrasz-Bau, mely továbbra is versenyben maradt a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának első helyéért.

Két találkozóval zárták a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának 16. fordulóját pénteken este a sorozatban résztvevő együttesek. Az este első összecsapása nem ígért túl sok izgalmat, ugyanis az ötödik Varázs Kép az utolsó előtti Papa EE ellen mérette meg magát. A vezetést azonban utóbbiak szerezték meg, s még a félidő végén is úgy tűnt, hogy van esély a meglepetésre, ám a térfélcsere után sorozatban öt gólt szereztek Zemankó Zoltánék, s könnyed, 6-1-es győzelemmel vették át a negyedik helyezést a Gyalog Galopp csapatától.

Kép: DO-archív

Az este és a forduló utolsó találkozóján a hatodik Széchenyi Pékség igyekezett megnehezíteni a végső győzelemre is esélyes Akrasz-Bau dolgát, s már rögtön a kezdés után, az első percben meg is szerezte a vezetést. A tabella harmadik helyén álló vetélytársa azonban összekapta magát, még az első felvonásban fordítani tudott, majd a fordulást követően további három gólt szerzett úgy, hogy cserébe egyet sem kapott, s végül 5-1-es sikerrel lépett fel a tabella második helyére úgy, hogy hátránya mindössze három pont az éllovas Asztalos Gumiszervíz mögött.

Eredmények

Varázs Kép – Papa SE 6-1 (1-1)
Széchenyi Pékség – Akrasz-Bau SE 1-5 (1-2)

A Campus Osztály állása a 16. forduló után: 1. Asztalos Gumiszervíz 31 pont, 2. Akrasz-Bau SE 28 pont, 3. Gazdagok és Szépek 28 pont, 4. Varász Kép 26 pont, 5. Gyalog Galopp 25 pont, 6. Széchenyi Pékség 20 pont, 7. Black & White 17 pont, 8. B.T. Mirage 16 pont, 9. Irapuato 15 pont, 10. Papa SE 8 pont, 11. Unió Taxi 6 pont.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.

Újra élen a címvédő

Újra élen a címvédő

2024. ápr. 17.

Magabiztos győzelemmel vette vissza a tabella első helyét a Karmacsi Autó gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjában.

Két játékos távozik a DKKA-tól

Két játékos távozik a DKKA-tól

2024. ápr. 17.

Nick Viktória kilenc, Horváth Petra két szezont követően távozik a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesétől.

Felemás hétvége az utánpótlásnál

Felemás hétvége az utánpótlásnál

2024. ápr. 16.

A DFVE női vízilabdázóinak serdülői kikaptak, az ifjúságiak viszont nyerni tudtak a Ferencváros elleni hazai bajnokin.