A Karmacsié a rangadó

spigott - 2018. május 16. 13:00

A Dunaferr Vasas elleni szoros győzelemmel őrizte meg hibátlan mérlegét a már bajnok Karmacsi Autó FC a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályában.

Három mérkőzéssel kezdődött meg hétfőn este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának 16. fordulója. Ugyan a legfontosabb kérdés, a bajnoki cím sorsa már korábban eldőlt, mégis izgalmasnak ígérkező találkozókra számíthattunk, melyek közül kiemelkedett a két nagy rivális, a Karmacsi Autó, valamint a Dunaferr Vasas összecsapása. A mérkőzésnek a már bajnok Karmacsi volt az esélyese, ám a Dunaferr kiválóan tartotta magát az összecsapáson, melyet végül Kővári László első félidei találata döntött el a Karmacsi javára, így az éllovas tizenhat lejátszott mérkőzést követően is hibátlan teljesítménnyel áll a tabella élén, míg a Dunaferr Vasas továbbra is a harmadik.

Kép: DO-archív

Érdekes csatát hozott a kilencedik Siker Ablak GSV és a forduló előtt még ötödik Fejó-Therm találkozója is, melyen előbbiek 1-0-s előnyt harcoltak ki a szünetig, ám a fordulást követően nagyon beleerősített a Fejó-Therm, mely bő tíz perc alatt öt gólt szerezve nyert végül 5-1-re, s jött fel a bajnoki tabella negyedik helyére. Változatos meccset játszott egymással a GBB Kft. és a Szil-Ker Ablak is, ugyanis a GBB húsz perc alatt négygólos előnyre tett szert, s bár innen még sikerült minimálisra csökkentenie hátrányát ellenfelének, Szalai Norbert második találata végleg eldöntötte a találkozót, melyen végül 5-3—as sikernek örülhettek a GBB játékosai.

Eredmények

Siker Ablak GSV – Fejó-Therm Kft. 1-5 (1-0)
Dunaferr Vasas – Karmacsi Autó FC 0-1 (0-1)
GBB Kft. – Szil-Ker Ablak 5-3 (4-1)

Az Acerbis Osztály állása: 1. Karmacsi Autó 48 pont (már bajnok), 2. Steelworkers 30 pont, 3. Dunaferr Vasas 30 pont, 4. Fejó-Therm Kft. 26 pont, 5. Dunabiztos Micro 26 pont, 6. GBB Kft. 18 pont, 7. SZP-Asztalos SE 17 pont, 8. Szil-Ker Ablak 12 pont, 9. Siker Ablak GSV 4 pont, 10. Kemi-Ker Kft. 2 pont (-2 pont).

A rovat további hírei: Sport

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.

Eredményes utánpótlás

Eredményes utánpótlás

2024. már. 26.

Pupp Viktória magabiztos győzelemmel lépett nagyot a válogatottság felé az év első országos válogató versenyén.