Campusos sikerek a kupában

spigott - 2018. június 20. 13:20

A Gazdagok és Szépek kiütéses győzelemmel, míg az Asztalos Gumiszervíz nagy csatában jutott tovább a Dunaújváros Kupa második fordulójába.

Két összecsapással folytatódott kedden este a XVI. Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó sorozat első fordulója. A nap első mérkőzésén az Acerbis Osztály sereghajtója, a Kemi-Ker Kft. lépett pályára Campus Osztály ezüstérmese, a Gazdagok és Szépek együttese ellen, ám a találkozó egyáltalán nem úgy alakult, ahogy azt a magasabb osztályból érkező Kemi-Ker elképzelte. A Gazdagok és Szépek ugyanis valósággal átgázolt vetélytársán, s végül 12-3-as sikerrel jutott tovább a második fordulóba.

Képek: DO-archív

Az este második mérkőzésén két olyan együttes lépett pályára, melyek a mögöttünk hagyott bajnoki szezont a Campus Osztályban versenyezték végig. A bajnok Asztalos Gumiszervíz és a hetedik Irapuato meccse azonban óriási csatát hozott, ám 2-1-es győzelmének hála végül előbbi jutott tovább a következő fordulóba. A Dunaújváros Kupa ma újabb két találkozóval folytatódik: este héttől a harmadosztály másodikja, a Kan-Ászok lép pályára az Acerbis Osztály negyedikje, a Steelworkers ellen, míg nyolc órától a Campus sereghajtója, az Unió Taxi húz szerelést a negyedik osztály bronzérmese, a BLD ellen.

Eredmények

Kemi-Ker Kft. (I.) – Gazdagok és Szépek (II.) 3-12
Asztalos Gumiszervíz (II.) – Irapuato (II.) 2-1

A Dunaújváros Kupa mai programja

19:00 Kan-Ászok (III.) – Steelworkers (I.)
20:00 Unió Taxi (II.) – BLD (IV.)

A rovat további hírei: Sport

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

2024. ápr. 23.

Összesen tizennégy dobogós helyezéssel, s az éremtábla hatodik helyével zárták az évadnyitó Máramarosi Kupát a DKSE ifjú kajak-kenusai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

2024. ápr. 22.

Tizenegy dobogós helyezéssel, az éremtábla hetedik helyén zárták legutóbbi versenyüket a DKSE korosztályos úszói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

2024. ápr. 22.

Csak a harmadik szettben tudta megszorítani az alsóházi tabellát vezető Miskolc gárdáját a DKSE felnőtt röplabda csapata az Extraliga hazai szezonzáróján.

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

2024. ápr. 21.

Félidőnként két-két gólt kapva szenvedett vereséget a több élvonalbeli játékossal megerősített Fehérvár FC II. vendégeként a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.

Hozta a kötelezőt a DFVE

Hozta a kötelezőt a DFVE

2024. ápr. 21.

Minden negyedet megnyerve aratott sima, 12-5-ös sikert az alapszakasz utolsó találkozóján a DFVE női vízilabda csapata a Szeged otthonában szombaton este.

Biztos Kohász-siker a Békéscsaba ellen

Biztos Kohász-siker a Békéscsaba ellen

2024. ápr. 20.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA női kézilabdázóinak a kiesés ellen küzdő Békéscsaba elleni hazai bajnokin.

Hazai búcsú a szezontól

Hazai búcsú a szezontól

2024. ápr. 20.

Hazai környezetben, a Dunaújvárosi Sportcsarnokban játssza le a 2023/2024-es szezon utolsó találkozóját a DKSE röplabda csapata a Miskolc ellen vasárnap délután öt órától.