Dobogóközelben a fiatalok

doszerk - 2018. június 14. 8:01

Jól szerepeltek a Dunaferr SE kajak-kenu szakosztályának tehetségei a Nagykanizsán megrendezett Eszkimó-Indián Játékokon.

Az előző hétvége nem csak a felnőtt versenyzőknek jelentett nagy kihívást, ugyanis Dunaújváros legfiatalabb kajak-kenusai is rajthoz álltak az Eszkimó- Indián játékok, nagykanizsai fordulóján. A remek hangulatú rendezvényen ezúttal nem minden korosztályban hirdettek győztest, ugyanakkor, aki teljesítette a kijelölt távot, azt ajándékkal jutalmazták a viadal szervezői.

A Dunaferr SE kajak-kenu szakosztályának versenyzői közül a legkisebbek, a 2009-ben és 2010-ben születettek mezőnyében indult Katona Sára és Egei Bence is, ám ebben a kategóriában nem hirdettek győztest a szervezők. A 2008-as lányoknál Kovács Boglárka az ötödik helyen végzett, míg Mohács Karolina becsülettel teljesítette a távot. A 2008-as fiúk versengésében Kobzos Keán a hetedik helyen fejezte be a viadalt, Katona Benedek a 2006-osok megméretésén a tizedik lett, míg ebben a futamban Tóth Norbert is értékes helyezést ért el, derült ki a Dunaferr SE tájékoztatójából.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.

Újra élen a címvédő

Újra élen a címvédő

2024. ápr. 17.

Magabiztos győzelemmel vette vissza a tabella első helyét a Karmacsi Autó gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjában.

Két játékos távozik a DKKA-tól

Két játékos távozik a DKKA-tól

2024. ápr. 17.

Nick Viktória kilenc, Horváth Petra két szezont követően távozik a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesétől.

Felemás hétvége az utánpótlásnál

Felemás hétvége az utánpótlásnál

2024. ápr. 16.

A DFVE női vízilabdázóinak serdülői kikaptak, az ifjúságiak viszont nyerni tudtak a Ferencváros elleni hazai bajnokin.