Fel kell emelni a fejünket!

doszerk - 2018. június 11. 18:36

Nehezen dolgozták fel a Haladás otthonában elszenvedett vereséget és a bronzérem elvesztését a Dunaferr DUE Renalpin FC futsalosai.

Mint arról beszámoltunk, óriási csatában szenvedett 5-3-as vereséget a Swietelsky Haladás VSE elleni bronzpárharc harmadik, mindent eldöntő mérkőzésén a Dunaferr DUE Renalpin FC futsal csapata, mely így a negyedik helyen végzett az idei bajnokságban. A dunaújvárosi futsalosok jól kezdték szombathelyi mérkőzésüket, megszerezték a vezetést, s bár erre válaszolni tudott a házigazda, a térfélcsere után újabb két gólt szereztek, s mivel játékban is felül tudták múlni ellenfelüket, úgy tűnt, hogy kézben is tartják a találkozót. A véghajrá azonban nagyon rosszul alakult a mieink számára, mert amellett, hogy számtalan helyzete közül sajnos egyet sem tudott értékesíteni a Dunaferr, saját kapuja előtt is nagy hibákat követett el, így a Haladás fordított, s végül 5-3-as sikerrel szerezte meg a bajnokság bronzérmét.

Érthetően csalódottak is voltak a találkozó után a Dunaferr játékosai, s a szakmai vezetés is, hiszen érzésük szerint a bronzcsata mindhárom meccsén felül tudták múlni játékban ellenfelüket, s ez a bosszúság a párharc utolsó mérkőzése utáni értékeléseknél is visszaköszönt.

A rovat további hírei: Sport

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.