Játékkal segítenek a labdarúgók

doszerk - 2018. június 11. 7:45

A Kohász és a Dunaferr egykori labdarúgói ellen játszik jótékonysági gálamérkőzést a Dárda Hertha Team szombaton délután öt órától a Dunaújvárosi Stadionban. Városunk önkormányzata is a rendezvény mellé állt, így a szervezők azonnal neki tudtak állni a jótékonysági meccs előkészítésének.

Újabb nagyszabású jótékonysági eseménynek ad otthont városunk, ugyanis június 16-án, szombaton délután öt órától a Dárdai Hertha Team elnevezésű csapat méri össze erejét a helyi labdarúgókból összeállított együttessel a Dunaújvárosi Stadionban. A nem mindennapi összecsapás kezdeményezője a volt magyar szövetségi kapitány nevével fémjelzett gárda volt, melynek menedzsere az előző héten kereste meg Horváth Attilát, a mérkőzés házigazdáját azzal az elképzeléssel, hogy szeretnének Dunaújvárosban fellépni egy jótékonysági gálamérkőzésen a volt labdarúgó, Horváth Péter gyógykezelésének elősegítéséért a Kohász és a Dunaferr egykori játékosai ellen.

Mint az a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség közleményéből kiderült, a házigazda a DLSZ segítségét kérte az esemény lebonyolításában, melynek eredményeként városunk önkormányzata is a rendezvény mellé állt, így a szervezők azonnal neki tudtak állni a jótékonysági meccs előkészítésének. A szombat délutáni összecsapáson nagyon erős csapatokat láthatnak azok, akik kilátogatnak a stadionba, ugyanis a házigazdáknál többek közt Bita László, Sowunmi Thomas, Salamon Miklós, míg a vendégeknél Dárdai Pál mellett fia, ifjabb Dárdai Pál, Vincze Ottó, Lisztes Krisztián is pályára lép, így minden adott lesz ahhoz, hogy egy színvonalas rendezvényen nyújtsanak segítséget Horváth Péternek a találkozó résztvevői.

A Dunaújvárosi Team összeállítása: Bita László, Gyalus Zoltán, Horváth Attila, Dudás Péter, Koczián Ferenc, Szalai Norbert, Garbacz István, Pap István, Varga Csaba, Salamon Miklós, Csikós Gábor, Szurma Péter, Miklós István, Orosz István, Szabó Zsolt, Nemes Zoltán, Sowunmi Thomas.

A Dárdai Hertha Team összeállítása: Dárdai Pál, Ifj. Dárdai Pál, Arne Meier, Fehér Csaba, Lőw Zsolt, Egressy Gábor, Vincze Ottó, Fehér Attila, Bócz Tamás, Lisztes Krisztián, Palásti Lajos, Wéber Zoltán, Prantner György, Buzás Attila, Fejes Zoltán, Szélesi Zoltán.

A rovat további hírei: Sport

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.