Nem borult a papírforma

spigott - 2018. július 11. 16:05

Két szoros és egy sima mérkőzéssel ért véget kedden este a Decathlon Nyári Bajnokság első fordulója a vidámparki műfüves pályán.

Három összecsapással folytatódott kedden este a Decathlon Nyári bajnokság küzdelemsorozata. A nap nyitómeccsén az Acerbis Osztályban szereplő Steelworkers húzott szerelést a Campusban szereplő Irapuato ellen, s ha nagy csatában is, de 7-6-os győzelmet aratott alacsonyabban rangsorolt vetélytársa ellen. Este héttől újabb Campus-Acerbis párharcot tekinthettek meg a vidámparki műfüves pályára kilátogatók, ám a Black & White és a Siker Ablak párharcában sem történt meglepetés, igaz utóbbi 3-2-es sikerét mindennek el lehetett mondani, csak simának nem. Az első forduló utolsó találkozóján a másodosztályú Gyalog Galopp lépett pályára a harmadik ligás Zéró Tolerancia ellen, s ezen a mérkőzésen már lényegesen nagyobb volt a különbség a csapatok között: a Gyalog Galopp 9-4-re nyert, így jelenleg a második helyen áll az alacsonyabb osztályú együttesek számára kiírt nyári bajnokságban.

Kép: DO-archív

Az első forduló eredményei

Papa SE – SZP-Asztalos 5-5
Széchenyi Pékség – Tízpróbások 4-10
Dunabiztos Micro – B.T. Mirage 9-3

Steelworkers – Irapuato 7-6
Black & White – Siker Ablak GSV 2-3
Gyalog Galopp – Zéró Tolerancia 9-4

A Decathlon Nyári Bajnokság állása (Az Acerbis Osztályos csapatok eredményei nélkül): 1. Tízpróbások 3 pont, 2. Gyalog Galopp 3 pont, 3. Black & White 0 pont, 4. B.T. Mirage 0 pont, 5. Irapuato 0 pont, 6. Papa SE 0 pont, 7. Zéró Tolerancia 0 pont, 8. Széchenyi Pékség 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Kulcsfontosságú meccs vár a focistákra

Kulcsfontosságú meccs vár a focistákra

2024. ápr. 20.

A Fehérvár FC második csapatának otthonában folytatják a bajnokság küzdelmeit a Dunaújváros FC labdarúgói vasárnap délelőtt tizenegy órától.

DSTV: biztató bajnoki eredmények

DSTV: biztató bajnoki eredmények

2024. ápr. 19.

Április 9-12. között rendezték meg az országos felnőtt úszó bajnokság küzdelmeit a fővárosban – szép helyi eredmények születtek. A DKSE színeiben Kenyér Lilla, Kovács-Seres Hunor és Eszenyi Ábel indult – utóbbival és Berzlánovits Éva edzővel beszélgettünk a megméretés után. Hangkép.

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

2024. ápr. 19.

A kiesés elől menekülő Békéscsaba lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesének következő bajnoki ellenfele szombaton délután öt órától.

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

2024. ápr. 19.

Amennyiben nyer Szegeden, a harmadik helyen fejezi be a bajnokság alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata.

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.