Hibátlan Tízpróbások

spigott - 2018. augusztus 15. 13:15

A Tízpróbások együttese nyerte a VII. Decathlon Nyári Kispályás Foci Bajnokság küzdelmeit.

Egy mérkőzést rendeztek meg kedden este a VII. Decathlon Nyári Kispályás foci Bajnokság utolsó fordulójában, ám az a találkozó döntötte el, hogy ki szerzi meg a sorozat idei kiírásának első helyét. A listavezető Tízpróbások együttese ugyanis a sereghajtó Papa EE ellen húzott szerelést, méghozzá annak tudatában, hogy elég számára egyetlen pont ahhoz, hogy megnyerje a viadalt. Az éllovas azonban nem bízott semmit sem a véletlenre, már a kezdetektől nagy fölényben játszott, s fokozatosan növelte előnyét, s végül nagyon sima, 11-3-as sikert aratva szerezte meg a Decathlon Nyári Kupa első helyét.

Az ezüstérmet így a Gyalog Galopp gárdája érdemelte ki, míg a harmadik helyen az Irapuato csapata végzett. Az első osztályú együttesek versengésében a Dunabiztos Micro szerezte meg az első helyet, megelőzve a Steelworkers és az SZP-Asztalos SE együtteseit.

A VII. Decathlon Nyári Kispályás Foci Bajnokság végeredménye: 1. Tízpróbások 15 pont, 2. Gyalog Galopp 12 pont, 3. Irapuato 7 pont, 4. B.T. Mirage 3 pont, 5. Zéró Tolerancia 2 pont, 6. Papa SE -1 pont, 7. Széchenyi Pékség (visszalépett), 8. Black & White (visszalépett)

A VII. Decathlon Nyári Kispályás Foci Bajnokság végeredménye (I. osztályú csapatok): 1. Dunabiztos Micro 6 pont, 2. Steelworkers 3 pont, 3. SZP-Asztalos SE 3 pont, 4. Siker Ablak (visszalépett)

A VII. Decathlon Nyári Kispályás Foci Bajnokság részletes eredménysora

A rovat további hírei: Sport

Jól hajráztak az akadémisták

Jól hajráztak az akadémisták

2024. ápr. 25.

A Szolnok és a Miskolc ellen sem veszítettek szettet a DSE Röplabda Akadémia fiataljai a bajnoki középszakasz utolsó előtti fordulójában.

Hátrányban a DFVE

Hátrányban a DFVE

2024. ápr. 25.

Védekezésben nem ment női vízilabdázóinknak a Ferencváros ellen, így a zöld-fehérek kerültek előnybe a bajnoki döntőért vívott párharc első felvonásán a fővárosban.

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

2024. ápr. 24.

Pozitív élményekkel és egy értékes hetedik helyezéssel tért haza a dunaújvárosi Dragon Steel SE a 13. Hosszú Távú Sárkányhajó Magyar Bajnokságról.

Újra élen a Karmacsi

Újra élen a Karmacsi

2024. ápr. 24.

A listavezető elleni győzelemmel feledtette korábbi botlását a Karmacsi Autó FC együttese a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar Csoportjában.

Már a döntőért küzd a DFVE

Már a döntőért küzd a DFVE

2024. ápr. 24.

A Ferencváros otthonában kezdi meg a két nyert mérkőzésig tartó bajnoki elődöntőt a DFVE női vízilabda csapata ma este nyolc órától.

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

2024. ápr. 23.

A helyi nevelésű szakember munkáját Revák Zolták és Hetler Ádám segítik másodedzőként, míg a kapusok szakmai munkájáért Pinczés Bendegúz felel a DAB hokisainál a 2024/2025-ös szezonban.

Kilenc érem az országos döntőről

Kilenc érem az országos döntőről

2024. ápr. 23.

Kiválóan szerepeltek a dunaújvárosi lábtoll-labdázók a Mohácson megrendezett országos diákolimpiai fináléban.