A Vitalsport Kupáért fociztak

spigott - 2018. szeptember 10. 12:39

A PW-Shield együttesének sikerével ért véget a második alkalommal megrendezett Vitalsport Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó torna.

Második alkalommal rendezték meg szombaton a Decathlon áruház sportpályáján a kispályás labdarúgók Vitalsport Kupáját. Az idei rendezvényre hat együttes nevezését fogadták el a szervezők, s a résztvevők körmérkőzéses rendszerben döntötték el, hogy ki nyeri az idei viadalt. A találkozók délelőtt kilenc órától kezdődtek, s ahogy azt megszokhattuk már, remek hangulatban, sportszerű keretek között mérték össze egymással erejüket a csapatok. A nap végén a PW-Shield és a Zéró Tolerancia azonos pontszámmal végzett, így a szabályok szerint jöhetett a döntő, melyen előbbi örülhetett a 3-1-es sikernek, így idén a PW-Shield Kft. gárdája hódította el a győztesnek járó serleget.

A torna legjobb játékosának a győztes csapat labdarúgóját, Végh Gábort választották a szervezők, a legjobb kapus díját Kiss Gábor (Zéró Tolerancia), míg a gólkirálynak járó elismerést Rátkai Attila (Gyalog Galopp) szerezte meg. A DLSZ + díjat Tapaszi József (Dzsó és a Haverok), míg a Miklós István "Nap Pillanata" díjat Végh Gábor (PW-Shield Kft.) kapta az idei viadalon. A felnőttek mellett az utánpótlás is pályára lépett szombaton: a II. Vitalsport Ovi Kupán kettő dunaújvárosi tagóvoda, egy apostagi és egy kulcsi óvodás csapat küzdött meg az aranyéremért, s végül a kulcsi gyermekek örülhettek a végső győzelemnek.

Képek: DO-archív

A II. Vitalsport Kupa dobogósai: 1. PW-Shield Kft. 13 pont, 2. Zéró Tolerancia 10 pont, 3. Dzsó és a Haverok.

Különdíjak

Legjobb játékos: Végh Gábor (PW-Shield Kft.)
Legjobb kapus: Kiss Gábor (Zéró Tolerancia)
Gólkirály: Rátkai Attila (Gyalog Galopp)
DLSZ + díj: Tapaszi József (Dzsó és a Haverok)
Miklós István "Nap Pillanata" díj: Végh Gábor (PW-Shield Kft.)

A II. Vitalsport Ovi Foci Kupa végeredménye: 1. Kulcs, 2. Apostag, Csillagvirág, Napsugár.

Részletes eredménysor a DLSZ honlapján

A rovat további hírei: Sport

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.