Egygólos győzelmek a második fordulóban

spigott - 2018. szeptember 14. 8:03

A 2-1-es végeredmény volt a sláger a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának második fordulójában.

Újabb teljes fordulót rendeztek a héten a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályában. Pontosabban csak rendeztek volna, mert a Siker Ablak és a GBB Kft. találkozóját későbbre halasztották, ám így sem maradtak meccsek nélkül a sportág helyi kedvelői, mert hétfőn egy, míg csütörtökön három összecsapáson bizonyíthattak a sorozatban résztvevő együttesek. A Fejó-Therm Kft. és a Dunaferr Vasas találkozója ráadásul rögtön meglepetést hozott, mert előbbi Salamon Miklós utolsó percben lőtt góljával 2-1-re legyőzte a tavalyi bronzérmest. Megszenvedett a pontokért a bajnoki címvédő Karmacsi Autó is, mely az SZP-Asztalos ellen lépett pályára, s bár a második félidő elején 2-0-ra vezetett, vetélytársa szépített, a nyílttá tudta tenni a véghajrát.

Kép: DO-archív

Újabb gól azonban nem született, így ha nehezen is, de 2-1-re nyert a Karmacsi is, így két fordulót követően sem veszített még pontokat a bajnokságban. A Steelworkers együttese a Dunabiztos Micro ellen lépett pályára, s ahogy a forduló többi mérkőzésén, úgy itt is óriási csatát vívtak egymással a felek, ám Dorogi Viktor véghajrában lőtt találatának is köszönhetően végül az "Acélmunkások" arattak 2-1-es győzelmet, amivel továbbra is az első helyen állnak az Acerbis Osztály tabelláján.

Az Acerbis Osztály eredményei

Fejó-Therm Kft. – Dunaferr Vasas 2-1 (1-0)
SZP-Asztalos SE – Karmacsi Autó FC 1-2 (0-1)
Steelworkers – Dunabiztos Micro 2-1 (0-0)

Az Acerbis Osztály állása a 2. forduló után: 1. Steelworkers 6 pont, 2. Karmacsi Autó FC 6 pont, 3. SZP-Asztalos SE 3 pont, 4. Dunabiztos Micro 3 pont, 5. Fejó-Therm Kft. 3 pont, 6. Dunaferr Vasas 0 pont, 7. Szil-Ker Ablak 0 pont, 8. GBB ZRT. 0 pont, 9. Siker Ablak 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

2024. ápr. 19.

A kiesés elől menekülő Békéscsaba lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesének következő bajnoki ellenfele szombaton délután öt órától.

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

2024. ápr. 19.

Amennyiben nyer Szegeden, a harmadik helyen fejezi be a bajnokság alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata.

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.

Újra élen a címvédő

Újra élen a címvédő

2024. ápr. 17.

Magabiztos győzelemmel vette vissza a tabella első helyét a Karmacsi Autó gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjában.