Kezdő tornászok Trenka János kezei alatt

Szárszó Lajos - 2018. szeptember 22. 19:22

A Dunaferr SE vezetőedzője Hunyady Dominikával közösen új korosztály, az első tagozatos általános iskolás lányok munkáját irányítja.

Trenka Jánost az utóbbi években Kovács Zsófiával, kiváló tornászunk eredményeivel kapcsoltuk össze, hiszen az ő közös munkájuknak köszönhetjük azokat a sikereket, melyeket Zsófia elért. Most azonban emellett a tevékenység mellet új feladatba kezdett, így szeptembertől a legkisebbek, vagyis az elsős általános iskolás lányok edzéseit is irányítani fogja.

- Egy kiváló fiatal edzővel, a Testnevelési Egyetemen frissen diplomázott Hunyady Dominikával együtt kezdtük meg a kislányokkal történő közös munkát. Mivel párja, Turcsik István is nálunk dolgozik, nagyon szeretném, ha ő annyira meg tudná tanulni az edzői szakmát, hogy a későbbiekben egyedül is el tudjon vezetni egy csoportot. Kettőnk egysége nagyon jól működik, melyben mindketten tudunk a másiktól tanulni. Csoportunk kislányokból áll, melybe várjuk azokat a gyermekeket, akik szeretnék elsajátítani a torna alapjait, de természetesen a fiúkat is, akikkel Furjákné Wágner Dajána foglalkozik. Célunk, hogy mindarra megtanítsuk a gyermekeket, melyeket ők megengednek nekünk. Jelentkezni minden hétköznap délutánján, 13 és 18 óra között lehet a tornacsarnokban

A rovat további hírei: Sport

Még van esély az alsóház megnyerésére

Még van esély az alsóház megnyerésére

2024. ápr. 16.

Hatékonyabb második félidei játékával aratott magabiztos győzelmet Érden a Dunaújváros Futsal együttese az NB II alsóházának hétfő esti fordulójában.

Még előrébb léptek a Lorántffy röplabdázói

Még előrébb léptek a Lorántffy röplabdázói

2024. ápr. 15.

Tavalyi eredményükön öt helyet javítva fejezték be az országos diákolimpia debreceni fináléjának küzdelmeit a Lorántffy iskola leány röplabdázói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Otthon tartotta a pontokat a TFSE

Otthon tartotta a pontokat a TFSE

2024. ápr. 15.

Kettő sima és egy szorosabb szettben szenvedett vereséget a DKSE röplabda csapata a TFSE vendégeként lejátszott bajnokin vasárnap este.

Nem borult a papírforma Iváncsán

Nem borult a papírforma Iváncsán

2024. ápr. 15.

Az éllovas Iváncsa félidőnként két-két gólt szerezve tartotta otthon a bajnoki pontokat a Dunaújváros FC elleni vasárnapi találkozón.

Kilenc dunaújvárosi érem a Matolayn

Kilenc dunaújvárosi érem a Matolayn

2024. ápr. 14.

A DKSE versenyzői közül Mayer Gréta három, Szij Emese hat dobogós helyezéssel zárta a tornászok 28. Matolay Elek Női Nemzetközi Emlékversenyét.

A fővárosba látogatnak a röplabdázók

A fővárosba látogatnak a röplabdázók

2024. ápr. 14.

A TFSE vendégeként folytatja az Extraliga alsóházának küzdelmeit a DKSE felnőtt röplabda csapata vasárnap este hat órától.

Biztosan hozták a kötelezőt

Biztosan hozták a kötelezőt

2024. ápr. 13.

Már az első félidőben eldöntötte a pontok sorsát a DFVE női vízilabda csapata a Győr elleni hazai bajnokin.